• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Akinfejev: Nikad više

Autor mondo.rs

Golman reprezentacije Rusije, koji je na meču protiv Crne Gore u Podgorici pogođen bakljom u glavu, rekao je da se nada da sličan incident više neće dešavati.

Igor Akinfejev, čuvar mreže selekcije Rusije rekao je da oseća dobro nakon što mu je u podgoričkom Kliničkom centru ukazana pomoć posle incidenta na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

On je već u prvom minutu meča pogođen baljkom u glavu sa tribina, nakon čega je zadobio opekotine prvog stepena. Lekar ruskog tima Edvard Bezuglov saopštio je da je Akinfejev zadobio lakši potres mozga i opekotine na vratu, ali da se sa timom vratio u Moskvu gde će nastaviti sa medicinskim tretmanom.

Akinfejev je izrazio nadu da se slični incidenti neće ponavljati.

"Želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene. Osećam se dobro. Nažalost, slične stvari se događaju u fudbalu. Nadam se da se ovako nešto više nikada neće ponoviti u Crnoj Gori, ali ni u bilo kojoj drugoj zemlji", rekao je Akinfejev za sajt Fudbalskog saveza Rusije.

Meč u Podgorici prekinut je u 67. minutu nakon ponovljenog incidenta kada je tvrdim predmetom pogođen ruski reprezentativac Dmitri Kombarov.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC