• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baždarević odredio 11 startera za meč sa Andorom

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Prema posljednjim informacijama iz hotela "Park" u Andora la Veli, na golu će biti Begović, a stoperski tandem činiće Spahić i najvjerovatnije Vranješ, koji u prednosti nad Bičakčićem. Džeko i Ibišević u vrhu napada.

Mehmed Baždarević, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine odlučio se za sastav koji će istrčati večeras od prvog minuta na Nacionalnom stadionu u Andori u utakmici petog kola kvalifikacija za EURO 2016.

Bosna i Hercegovina će meč početi, kako je i očekivano, ofanzivno s dva napadača, kapitenom Edinom Džekom i Vedadom Ibiševićem.

Prema posljednjim informacijama iz hotela "Park" u Andora la Veli, bazi bh. nacionalnog tima, na golu će biti Asmir Begović, a stoperski tandem činiće Emir Spahić i najvjerovatnije Ognjen Vranješ, koji u prednosti nad Erminom Bičakčićem. Na lijevom boku nastupiće Ervin Zukanović, a na kontra strani od sve boljeg igrača italijanskog Kjeva, biće Mensur Mujdža, fudbaler Frajburga.

Mjesto zadnjeg veznog Baždarević je "rezervisao" za Evertonovog Muhameda Bešića, a kao vezni-ofanzivni igraće Miralem Pjanić iz Rome. Na lijevoj strani u veznom redu ordiniraće Senad Lulić iz Lacija, dok će Istanbulov Edin Višća biti ne desnom boku ispred Mujdže.

Reprezentativci BiH sate do utakmice provodili su u šetnji po lijepom vremenu u središtu prestonice Andore, a mnogi od njih uživali su na kafi na suncu. Nakon ručka, odmaraju se u hotelu.

Kako se bliži večerašnja utakmica, u gradu je sve više navijača BiH, od kojih su mnogi iskoristili priliku da se slikaju sa svojim fudbalskim ljubimcima. Pravi bh. štimung na ulicama i glavnom trgu u Andora la Veli očekuje u poslijepodnevnim satima.

Utakmica Andora - BiH igra se na Nacionalnom stadionu u Andori večeras od 20:45 sati. BiH protiv autsajdera u grupi B mora pobijediti kako bi produžila nadu u plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC