• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćurčić sujeveran, ima tim za tri boda!

Autor mondo.rs

Selektor "orlova" najavio je igru na pobedu, nakon poslednjeg treninga pred kvalifikacioni duel sa Portugalom (nedelja, 20.45).

Portugal je jak, ali želja srpske reprezentacije je da u Lisabonu nadoknadi propušteno u prva tri kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016, jasan je Radovan Ćurčić.

"Nećemo se samo braniti, jer sa igrom na bod, sigurno bismo ostali bez ijednog. Želja nam je da pružimo dobru partiju i nadoknadimo propuste od jesenas. Bod bi nam značio, ne bismo bili nezadovoljni njime, ali pokušaćemo da osvojimo sva tri", rekao je debitant na klupi "A" tima, kada je reč o zvaničnim utakmicama.

Ćurčić je dodao da nema nijednu dilemu oko startnih 11 za nedelju uveče, a Portugal je nazvao "jakim kolektivom", iako u timu imaju najboljeg igrača sveta, Kristijana Ronalda.

Selektoru je postavljeno pitanje da li posle položenog "diplomskog", u oktobarskom revanšu U-21 baraža za EP protiv Španaca, može u Lisabonu da doktorira?

"Kada bismo napravili dobar rezultat protiv Portugala u gostima, to bi za mene svakako bio doktorat", bez ustezanja je odgovorio Ćurčić.

On je otkrio da je, za svaki slučaj, u avionu sedeo na istom mestu kao prilikom leta za Kadiz na pomenutu utakmicu!

Četrdesettrogodišnji strateg iz Ivanjice ponovo je naglasio da su igrači tokom nedelje sjajno radili na treninzima, ali da će morati sve to da prebace na utakmicu, a to je svakako najvažnije.

Nemanja Matić, koji se vratio na njemu dobro poznati stadion Benfike, dodelio je domaćinu ulogu "blagog favorita".

"Divno je ponovo biti u ovom gradu i na stadionu gde sam proveo dve i po prelepe godine. Zna se ko je favorit, ali mi verujemo u svoje kvalitete".

As Čelsija istakao je da mu prijaju komplimenti portugalskih fudbalera i selektora Fernanda Santoša.

"I ranije sam pričao da nas oni veoma respektuju, kao reprezentaciju i kao pojedince. Gledao sam njihovu konferenciju, obratili su pažnju na našu utakmicu u Grčkoj, gde smo pobedili", rekao je Matić i dodao:

"Svestan sam da Portugal ima sjajne pojedince. Favoriti su čitave grupe, ali za nas u nedelju kvalifikacije kreću iz početka i uradićemo sve da odemo odavde sa pozitivnim rezultatom".

Utakmica I grupe počeće u 20.45 časova, dok se Albanija i Jermenija sastaju od 18.00.

TABELA: Danska 7 (iz četiri meča), Portugal 6 (3), Albanija 4 (3), Srbija 1 (3), Jermenija 1 (3).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC