• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Akinfejev, Rusi, Crnogorci, izvinite"

Autor mondo.rs

Navijač Crne Gore Luka Lazarević, koji je bacio baklju na golmana ruske reprezentacije i tom prilikom ga povredio, izjavio u policiji da je nije on zapalio, već ju je instiktivno bacio na teren da ga ne bi opekla

Podgoričanin Luka Lazarević (25), koji je na fudbalskoj utakmici Crna Gora - Rusija bacio baklju na teren i povredio golmana gostujućeg tima Igora Akinfejeva, tokom davanja izjave u policiji objasnio je kako je došlo do incidenta i izvinio se Rusima, ali i Crnogorcima zbog problema koji je napravio.

"Prvenstveno se izvinjavam povređenom momku, njihovom Savezu, kao i našoj reprezentaciji i celoj državi, jer tek sada postajem svestan posledica koje sam izazvao bacanjem baklje", objavio je cdm.me deo izjave koju je Lazarević dao u policiji u prisustvu svog advokata Pavla Radonjića.

Lazarević je detaljno inspektorima objasnio kako je došlo do incidenta i da nije on uneo baklju niti je zapalio.

"Kada je počela utakmica dok smo stajali na tribini neko od gledalaca je bacio zapaljenu baklju koja je pala pored moje leve noge. Pošto je baklja bila zapaljena i prskala, ja sam se sagnuo i podigao je. Ali kako je ona i dalje prskala, i bila dosta mala, da ne bi opekla mene i ostale u mojoj blizini instiktivno sam je bacio u pravcu terena. Tada je baklja pala na golmana Rusije i pogodila ga u vrat i ramena”, ispričao je policijskom inspektoru Lazarević.

On je rekao da se uplašio kada je video da je golman pao i naglasio da nije osoba koja bi nekome nanela bol.

“Da sam mogao u tom trenutku da se spustim od obezbeđenja sigurno bih bio prvi koji bi mu pomogao. Iskreno žalim i kajem se što se sve ovako desilo", dodao je Lazarević, koji se u pratnji oca dan kasnije otišao i Centar bezbednosti Podgorica kako bi dao izjavu povodom incidenta.

Lazarević je napomenuo i da je pre dolaska na stadion sa društvom u kafiću konzumirao pivo.

Golmanu ruske reprezentacije Igoru Akinfejevu baklja je zadala opekotine prvog stepena na vratu, pa je on već u prvom minutu meča napustio teren na nosilima i prevezen je u Klinički centar Podgorica gde su mu sanirane povrede i gde je zadržan na opservaciji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC