• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejl o kritikama: Samo neka zvižde

Autor mondo.rs

"Nema potrebe da bilo kome nešto dokazujem", rekao je Velšanin posle pobede nad Izraelom, u kojoj je učestvovao sa dva gola.

Velšani velikim koracima grabe ka plasmanu na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. U subotu uveče, pobedili su Izrael u Haifi (3:0) i nagovestili svoj senzacionalni plasman.

Najbolji igrač utakmice bio je, naravno, Geret Bejl. Lider Ostrvljana postigao je dva gola i podsetio sve da ipak i dalje zna da pogađa. Treći put ove sezone dva puta se na jednom meču upisao u listu strelaca, prvi put u dresu reprezentacije.

Navijači Reala čekaju da tako ponovo zaigra i na "Bernabeu". Nije tajna da je prethodnih nedelja bio najviše kritikovan igrač "kraljevskog kluba". Naravno, ružne reči i oštre ocene dolaze i do njega.

"Nema potrebe da rečima odgovaram na kritike. Znam i svi oko mene znaju šta umem i šta mogu da uradim. U fudbalu, kao u životu, postoje usponi i padovi i potrebno je nekada istrpeti kritike. U takvoj situaciji, jedino što možete da uradite je da odgovorite gde je jedino moguće - na terenu", izjavio je Bejl za ostrvske medije.

Ove sezone, bivši igrač Totenhema, plaćen više od 100 miliona evra, odigrao je 39 utakmica, postigao 16 golova i sakupio osam asistencija. Međutim, na velikim utakmicama je zaista nestajao i kada je bilo najvažnije nije preuzimao odgovornost.

Da će njegovi golovi u Izraelu nagovestiti i njegov povratak u formu?

"Ponavljam, zaista ne osećam potrebu da bilo kome objašnjavam da li je u pravu ili ne. Samo moram da igram svoju igru. Uživam da nastupam za reprezentaciju, to je velika čast i najvažnije mi je da ostanem fokusiran na teren. Nikoga drugog ne slušam, niti me dotiče šta pričaju. Jednostavno, uživam u fudbalu sa saigračima", dodao je Bejl.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC