• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Nismo opterećeni titulom

Autor mondo.rs

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović kaže da ne želi da opterećuje igrače o pričama o tituli, ali da se sada lakše diše. U Novi Pazar po nova tri boda. O Milošu Bosančiću: "Nije morao preko novina...".

 ZVEZDA: Nismo opterećeni titulom Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS Pred Crvenom zvezdom je novi izazov. U subotu, od 15:30 časova (direktan tv prenos Arena sport 1), gostuje Novom Pazaru. Bilo bi to i te kako vruće gostovanje da Novi Pazar nije kažnjen igranjem bez prisustva publike.

Ali, ni ovako neće biti lako ekipi Nenada Lalatovića.

"Očekuje nas jako bitna i teška utakmica. U Novom Pazaru ćemo igrati bez navijača, što je za nas veliki hendikep. Cilj je da odigramo najbolje u sezoni i vratimo se sa pobedom. Neće biti lako, igraćemo kao i protiv ostalih ekipa i pokušaćemo da ih napadnemo na njihovom terenu", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Posle nekoliko kikseva Partizana, Crvena zvezda se
približila Partizanu na samo dva boda.

"Niko ne može da obeća deset pobeda do kraja, ali lepo je videti kada je prednost smanjena na minus dva. Lakše se diše, ne želimo da opterećujemo igrače, ali trudićemo se da pobedimo u svim mečevima do večitog derbija sa Patrtizanom i da u lepom raspoloženju dočekamo taj meč", rekao je Lalatović.

Jedna od tema konferencije za novinare bio je i Miloš Bosančić, koji je u izjavi za pojedine današnje novine, rekao da "ne zna zašto je sklonjen na klupu".

Izvor: MN PRESS



Lalatović kaže da ta izjava nije poremetila atmosferu u ekipi.

"Bosančić je dobar momak, ali izgleda se još nije privikao na Crvenu zvezdu. Trebalo je da popriča sa mnom da mu objasnim šta je Crvena zvezda. Vrata moje kancelarije su uvek otvorena za svakoga i nije trebalo da daje izjave i izlazi u medije s tim jer to nije za novine. Danas ću mu na sastanku u četiri oka objasniti kako treba da se ponaša. On smatra da b trebalo više da igra, ali šansu su dobili Katai i Stojanović", kaže Lalatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC