• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati opet prijavljeni zbog rasizma

Autor mondo.rs

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog fudbalskog saveza "zbog ponašanja dela navijača na između Hrvatske i Norveške u kvalifikacijama za EP".

Delegat utakmice Hrvatska - Norveška (5:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, pohvalio je organizaciju meča u Zagrebu, ali je nekoliko dana kasnije stigao drugačiji ton iz evropske kuće fudbala.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatskog fudbalskog saveza zbog šest bačenih petardi, ali je i organizacija FARE prijavila Hrvate i to zbog rasizma!

Ta organizacija je saopštila da je podnela prijavu protiv Hrvatskog fudbalskog saveza "zbog rasističkog ponašanja dela navijača." 

Ipak, u Hrvatskom fudbalskom savezu su mirni, jer veruju da će svaku novčanu kaznu naplatiti od počinilaca, odnosno onih koji su bacili petarde.

"U slučaju novčane kazne Disciplinske komisije UEFA, Hrvatski fudbalski savez će u skladu sa Zakon o obaveznim odnosima tražiti naknadu štete s obzirom da su počinioci identifikovani", poruka je iz hrvatskog saveza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC