• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI PAZAR: Tako smo pustili Zvezdu...

Autor mondo.rs

"Svi su pre meča govorili da je sve namešteno, da ćemo pustiti Zvezdu, sramno je šta su neki portali pisali. Naši igrači su se borili muški, kao i uvek do sada, zato će i biti nagrađeni", izjavio "gensek" Pazaraca Redžep Korać.

 NOVI PAZAR: Tako smo pustili Zvezdu... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać rekao je da su uoči utakmice protiv Crvene zvezde svi u klubu bili izloženi ogromnom pritisku, ali da su igrači sve izdržali i zbog toga će biti nagrađeni.

Pazarci su u subotu na domaćem terenu slavili protiv aktuelnog šampiona Srbije rezultatom 2:1, u meču 21. kola nacionalne Superlige, tako da su favorizovani crveno-beli ostali na pet bodova zaostatka za vodećim Partizanom.

"Bio je neverovatan pritisak pred meč sa Zvezdom, trpeli smo svi, i igrači i ostali u klubu. Svi su pre meča govorili da je sve namešteno, da ćemo pustiti Zvezdu, sramno je šta su neki portali pisali. Naši igrači su se borili muški, kao i uvek do sada, zato će i biti nagrađeni", izjavio je Korać.

On smatra da je, osim što su tribine bile prazne, sve u subotu bilo na najvišem nivou.

"Svi akteri na terenu, i igrači i sudije, pokazali su šta je interes fudbala. Dosuđen je i penal za koji se niko nije bunio. Za nas je ovo istorijska pobeda, ali i pobeda koja pokazuje da ima nade za naš fudbal. Cilj nam je da budemo što bolji i nebitno je ko nam je protivnik i šta su njegovi ciljevi", poručio je prvi operativac Novog Pazara, istakavši da su nakon trijumfa protiv Crvene zvezde u klubu tokom celog vikenda zvonili telefoni.

"Svi nam čestitaju na pobedi i na tome što smo sačuvali obraz. Zahvalni smo na čestitkama i svima poručujemo, od prvog do poslednjeg, da ćemo i protiv njih igrati pošteno i da ćemo u svakom meču igrati na pobedu", zaključio je Korać.

Novi Pazar trenutno zauzima peto mesto na tabeli Superlige Srbije sa 33 boda, a u narednoj utakmici gostuje ekipi Jagodine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC