• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Nestrpljivi smo sa Lukom...

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde nije imao zamerke na igru svojih igrača u pobedi nad Borcem, a prokomentarisao je i golove Luke Jovića.

Pretenciozno bi bilo napisati da je mladi Luka Jović golovima protiv Borca iz Čačka spasao svog trenera i mentora Nenada Lalatovića, ali je sigurno da bi bilo žustrih razgovora u Ljutice Bogdana da ishod utakmice 22. kola Jelen Superlige nije bio:

Crvena zvezda – Borac Čačak 3:1.

Jović je golovima doveo šampiona do 2:0, pre nego što je Darko Lazović sa bele tačke potvrdio pobedu, koja nije dolazila u pitanje ni kada su se “zebre” upisale u finišu utakmice.

Govoreći u kameru “Arene sport” još na terenu, Lalatović je o Joviću rekao...

“Luka je mlad igrač pred kojim je lepa fudbalska karijera, ali s njim se mora raditi pažljivo, a mi umemo da budemo nestrpljivi i da tražimo sve i odmah”, rekao je Lalatović i dodao:

“Ovog puta iskoristio je šanse u kojima se našao i ja mu na tome čestitam. U Novom Pazaru imao je tri, ali tada nije dao gol, međutim što se mene tiče najvažnije je da on ulazi u šanse i da je konstantno opasan po protivnika”.

Lalatović je dodao...

“Momci su pokazali da su najbolji kada je pritisak najveći i da možemo s njim da se nosimo. Zadovoljan sam svime što su pokazali danas, pobedili su sjajnog protivnika, koji ima odlične pojedince i igra fantastičnu kontru i polukontru. Vratili smo se posle Novog Pazara i pokazali da, kada iskoristimo svoje šanse, pitanje pobednika se ne postavlja”.

Nadovezao se...

“Držali smo igru u svojim rukama, diktirali ritam i čestitam momcima na tome. Već danas okrećemo se ka narednoj utakmici protiv Voždovca”.

Crvena zvezda je pobedom nad Borcem prišla lideru Partizanu na dva boda zaostatka, s tim da crno-beli svoj meč 22. kola igraju u ponedeljak u 16 časova. Protivnik im je OFK Beograd, na Karaburmi.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC