• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Milunović opet u Zvezdi: Verom do titule

Autor mondo.rs

Mladi reprezentativac Srbije iskoristio slobodne dane u Grčkoj da poseti bivši klub.

 Luka Milunović opet u Zvezdi: Verom do titule Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde u kompletnom sastavu trenirali su u utorak popodne, a imali su i gosta na tribini pomoćnog terena ispod severne tribine.

Kako teku pripreme za utakmicu sa Voždovcem (subota,16 časova), gledao je Luka Milunović, do letos član crveno-belih.

Napadač mlade reprezentacije Srbije iskoristio je slobodne dane u grčkom prvoligašu Plataniasu da poseti Beograd i voljeni klub.


"Potrefilo se da je posle Uskrsa trebalo da igramo protiv Niki Volosa koji je izbačen iz lige zbog finansijskih problema, tako da između dve utakmice imamo čak tri nedelje pauze. Dobili smo pet-šest dana slobodno da odemo kućama. Nažalost, neću biti tu za derbi, vraćam se u Grčku ove nedelje", objasnio nam je Milunović otkud opet na "Marakani".

Duel sa Voždovcem biće uvertira "večitom derbiju", koji bi mogao da "prelomi" sezonu. Zvezda trenutno ima pet bodova manje od vodećeg Partizana, ali Milunović ne misli da je to nedostižna razlika.

Zato je poslao poruku ekipi Nenada Lalatovića.

"Poželeo bih im da sve utakmice do kraja odigraju dobro, da veruju da mogu da osvoje maksimalan broj bodova i da ih zaobiđu povrede. Ako budu verovali, ništa nije nemoguće. Ja verujem da mogu do titule i nadam se tome", istakao je strelac za Crvenu zvezdu u "kup derbiju" 2012, kada su crveno-beli pobedili 2:0.

Izvor: MN PRESS Milunovićev rastanak sa Crvenom zvezdom nije bio prijatan, pošto je poslednjih meseci boravka u klubu trenirao odvojeno od prvog tima zbog odluke da ne potpiše dokument koji bi ga obavezao da neće podneti tužbu za neisplaćene zarade.

U svakom slučaju, kada je letos tražio raskid ugovora, Milunović nije podneo tužbu, već je čak i oprostio polovinu duga.

"Politika kluba je bila takva da sam poslednja dva-tri meseca imao poseban režim rada, ali nisam se neprijateljski rastao sa Zvezdom, samo bez neke veće minutaže. Možda se jednog dana i vratim, pa zato nisam hteo da se rastanemo na ružan način, a i zato što od malena volim Crvenu zvezdu".

Bez obzira na različite stavove sa rukovodstvom crveno-belih, kaže da rado dolazi na "Marakanu".

"Da mi ne nedostaje Zvezda, ne bih sada bio ovde".

Milunović se u Grčkoj odlično snašao i već u prvoj sezoni izborio za mesto prvotimca. Od 31 utakmice svog kluba u Superligi, nastupio je u 23.

"Zadovoljan sam klubom, liga je dobra. Dosta mi znači to što igram redovno, to mi je mnogo pomoglo, jer sam došao iz višemesečnog neigranja".

Platanias je trenutno na 12. mestu tabele, sa odličnim izgledima da izbori opstanak. Šta dalje?

"Imam ugovor na još dve godine i ne razmišljam mnogo unapred. Sačekaću da se završi sezona pa ćemo videti šta će se desiti", ne žuri se Milunoviću.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC