• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anri: Nema više "starog" Anrija

Tjeri Anri poručio je u sredu novinarima u Španiji da ne očekuju da će se pojaviti "onaj" Tjeri Anri, koji je činio čuda u dresu Arsenala.

 Anri: Nema više "starog" Anrija  Izvor: MONDO

Najbolji strelac u istoriji Arsenala doživeo je da čak 12 puta bude zamenjen u Barseloni ove sezone.

"Osam godina sam igrao za tim koji je imao jedan sistem i u kojem sam tačno znao šta je moj posao i koja je moja pozicija. Sada sam u drugom klubu, igram na drugom mestu u timu, sa drugačiji taktičkim instrukcijama. Prestanite da poredite Anrija iz Barselone sa Anrijem iz Arsenala", odgovorio je Francuz novinarima, koji su ga ispitivali oko poslednje utakmice Barselone sa Viljarealom (1:2) u kojoj ga je zamenio Bojan Krkić.

"Ovo je Anri kojeg ćete gledati ovde", dodao je.

Nekadašnji Anrijev saigrač u Arsenalu i francuskoj reprezentaciji, Rober Pires, koji sada igra za Viljareal, rekao je medijima da je njegov zemljak nesrećan u Barseloni i da on u karijeri nije zamenjen toliko puta, koliko za pola godine u Barsi.

"Uvek očekujem više od sebe i nikada nisam zadovoljan kada se utakmica završi. Ali, navikao sam da živim sa kritikama", rekao je Francuz, koji je napunio 31 godinu.

Anri nije demantovao Piresove reči, čak je dodao da se loše oseća još od kada je prošlog juna došao u Kataloniju za 24 miliona evra. Kao jedan od razloga zbog kojih je upao u seriju loših igara naveo je i razvod od supruge u septembru, zbog čega nije video kćerku više od pet puta za osam meseci.

"Da mogu da viđam kćerku bar malo češće, to bi mi pomoglo", otvorio se Anri novinarima.

Kada je prošlog leta stigao na "Kamp Nou", Evropa je bila zastrašena postavom koja je u startnih 11 trebalo da ima Ronaldinja, Mesija, Etoa i Anrija. Ali, realnost je drugačija, večiti rival Real Madrid igra loše, gubi i ima - osam bodova prednosti u Primeri!

Anri je za osam sezona u Arsenalu postigao 241 gol, a za 33 meča u dresu Barselone 13.

Ipak, priča o Anrijevoj lošoj formi ima i drugu stranu. Kompletan tim Barselone nije ni senka onog koji je bio neprikosnoven u Španiji tokom tri uzastopne titule prvaka (2004, 2005, 2006).

Ronaldinjo igra još lošije, Pujol pravi kardinalne greške pred svojim golom, Deko je sve češće na klupi, Zambrota se i dalje nije uklopio, a jedini koji igra bolje sada, nego u "zlatno" vreme je Ćavi.

Možda i nije problem u Anriju...

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC