• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Partizan dobili "packe" od Zajednice

Autor mondo.rs

"Večitima" opomena zbog međusobnih optužbi i razmene saopštenja. Produžena saradnja sa TV Arena Sport na još tri godine.

 Zvezda i Partizan dobili "packe" od Zajednice Izvor: MONDO/ Mladen Šolak

Izvor: MONDO/ Mladen Šolak

Izvrni odbor Zajednice klubova Superlige zasedao je u četvrtak, a jedna od donetih odluka bila je da se produži saradnja sa TV Arena Sport, koja će i u naredne tri godine prenositi mečeve najjačeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

Članovi Izvršnog odbora su, takođe, podržali rad na projektu izrade mobilne aplikacije i "live streaming" servisa za utakmice Superlige.

Sastanku su prisustvovali predstavnici 13 klubova, odsustni su bili ljudi iz niškog i kragujevačkog Radničkog i iz čačanskog Borca. Na predlog Direktora lige, Vladimira Bulatovića, zauzet je jednoglasan stav da će klubovi čiji predstavnici ubuduće ne prisustvuju sednicama Izvršnog odbora biti novčano kažnjeni i da će im biti umanjene naknade koje ostvaruju preko Zajednice Superlige.

Iz saopštenja objavljenog na sajtu Superlige posebnu pažnju privlači "packa" koju su dobili najveći srpski klubovi.

"Predsednik Zoran Šćepanović i Direktor lige Vladimir Bulatović upozorili su predstavnike FK Crvena zvezda i FK Partizan na kršenje etičkih kodeksa i normi sportskog ponašanja zbog međusobnih optužbi i razmene saopštenja, ističući da će ukoliko dođe do ponavljanja ovih postupaka biti prinuđeni da iz svojih nadležnosti traže sporvođenje odredbi Disciplinskog pravilnika FSS radi kažnjavanja zbog negativnog uticaja na ugled Superlige Srbije", navodi se na sajtu Zajednice superligaša.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC