• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Parker neće igrati, verovatno ni Jović

Autor mondo.rs

Napad Crvene zvezde značajno oslabljen za duel sa "zmajevima".

 Lalatović: Parker neće igrati, verovatno ni Jović Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Izuzetno važna utakmica čeka fudbalere Crvene zvezde u subotu od 16 časova, a u nju ulaze značajno oslabljeni.

Crveno-beli će kolo pre "večitog derbija" igrati protiv Voždovca na stadionu Obilića, najverovatnije bez dvojice standardnih napadača.

Džošua Parker se u četvrtak svojevoljno nije pojavio na treningu i sigurno je da ga neće biti u konkurenciji za tim, dok je Luka Jović povređen.

O problemu sa Parkerom pred novinarima je govorio trener Nenad Lalatović.

O povredi Jovića


"Luka Jović je osetio bol u kolenu na prošloj utakmici, nije to neka ozbiljna povreda, ali malo ga boli i oseća strah. Videćemo da li će biti u stanju da igra", rekao je Lalatović, a utisak je da će se mladi napadač teško naći u subotu u timu.

"Parker je imao smrtni slučaj i tražio je da ide kući u London na tri-četiri dana i da ne igra protiv Voždovca. Pričao sam sa njim i bio za to da ga pustimo, ali posle utakmice sa Voždovcem, pošto je potreban ekipi zbog povrede Luke Jovića. Moja ideja je bila da se vrati u sredu pred derbi, do 19 časova kada je trening. Rekao sam mu da ne mogu ja da odlučim, nego da mora da priča sa ljudima iz kluba, a oni su mu isto saopštili da je potreban za utakmicu. Gde je, ne znam. Na treningu se u četvrtak nije pojavio, ali nije sada vreme da pričamo o Parkeru. Sada je najbitnija utakmica sa Voždovcem, jer dolazi pred derbi i u ovom trenutku fokusiran sam samo na utakmicu", ispričao je Lalatović.

Trener crveno-belih kaže da odsustvo Parkera neće poremetiti atmosferu u timu.

"Atmosfera u ekipi je dobra. Parker je tako odlučio, to je na njemu, a klub će doneti odluku šta dalje. To je fudbal, to je život... Idemo dalje i moramo da izađemo iz ovoga jači. Sigurno nije prijatno kada na ovakav način izgubite igrača koji je igrao standardno prethodne utakmice, ali imamo još kvalitetnih igrača".

Mesto u starnoj postavi protiv Voždovca zauzeće Petar Orlandić.

"Siguran sam da će Orlandić opravdati poverenje i drago mi je što će dobiti šansu od početka. U glavi sam imao jednu ideju za ovu utakmicu, ali spletom okolnosti moraće da igra drugačiji tim", rekao je Lalatović i osvrnuo se na uslove na tradicionalno neugodnom stadionu Obilića po Zvezdine fudbalere.

"Na stadionu Obilića nema neke lepote, brze i pas igre, tamo igrači moraju mnogo da trče i dobijaju duele. Ekipa koja bude bila agresivnija lakše će doći do pobede, ali Zvezda će sigurno morati da igra brže nego protiv Borca u prošloj utakmici", zaključio je mladi trener.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC