• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Neke ekipe nam dolaze u "Hram fudbala"

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde imao je zanimljivo izlaganje još na terenu po završetku utakmice Voždovac – Crvena zvezda.

 Lalatović: Neke ekipe nam dolaze u "Hram fudbala" Izvor: MN PRESS

Kiša, vetar i jedan gol za: Voždovac – Crvena zvezda 0:1.

Trener crveno-belih Nenad Lalatović, posle 15. pobede svoje ekipe u Superligi, imao je zanimljiv razgovor s novinarom "Arene sport" odmah po završetku meča na Vračaru, gde je prošle sezone kao trener Voždovca pobedio klub koji sada trenira.

Između ostalog, Lalatović je izrazio čuđenje što je ekipa njegovog prijatelja i bivšeg saradnika, Bratislava Živkovića, igrala toliko zatvoreno, a nalazi se u borbi za opstanak...

"Čudna mi je bila ova taktika sa osam štopera, međutim to je taktika koju su izabrali i svako na to ima pravo. Branili su se 90 minuta na sjajan način, mi smo se mučili sat vremena da probijemo taj bunker, rizikovali smo, davali sve od sebe i mogu da budem zadovoljan kako je to sve funkcionisalo, naročito u poslednjih 30 minuta igre", rekao je Lalatović i dodao:

Lalatović je ove sezone već jednom kritikovao kolegu zbog zatvorene igre, konkretno Neška Milovanovića trenera Radničkog iz Kragujevca posle meča na "Čika Dači". Završeno je 0:0.

"Apsolutno smo zasluženo pobedili u trenutku kada je bio veliki pritisak, mogu samo da pohvalim igrače za sve što su prikazali, a Voždovcu od srca želim da izbori opstanak i da ubuduće više gledaju na sebe, nego na druge. Očekivao sam da će danas pokušati da pobede, ali nisu. Teško je braniti se 90 minuta protiv Crvene zvezde i ne primiti gol".

Lalatović je rekao da će sutra, u nedelju, sa sinovima pratiti "neke utakmice Jelen Superlige". Međutim, neće imati neki poseban izbor, jer se sutra igra samo meč u Lučanima, između Mladosti i Partizana.

"Sutra ću se opuštati i sa sinovima gledati utakmice Superlige, analizirati neke naredne protivnike, opuštati se kao čovek i onda početi pripremu za narednu utakmicu", rekao je Lalatović.

"Ide derbi, neke ekipe dolaze nam u 'Hram fudbala', a videćemo da li ce ga osvojiti. Mi ćemo se truditi da ga ne osvoje... Mnogi se plaše Crvene zvezde".

Potom, na konferenciji za medije, Lalatović je rekao...

"Dočekujemo derbi onako kako smo želeli. U derbiju će da se vidi ko je bolji i ko zaslužuje titulu, a ko ne. Šanse su sada 50:50. Partizan ima sedam reprezentativaca, plus Sašu Ilića i Stefana Babovića i trebalo bi žmurećki da igra".

Naredna utakmica za šampiona Srbije je "večiti derbi" zakazan za 24. april na Stadionu "Rajko Mitić". Bar do nedelje popodne, Zvezda će imati dva boda manje od lidera na tabeli.

Razgovarajući s novinarom pre Lalatovića, trener "zmajeva" Živković obrazložio je defanzivan pristup.

"Ušli smo u utakmicu defanzivno jer smo imali mnogo povređenih igrača, a jedan se povredio i tokom meča. Bilo je previše problema pred ovaj meč da bismo igrali drugačije", rekao je Živković.

"Crvena zvezda je zasluženo pobedila, mi smo se trudili i borili, nismo imali situacije iz kojih smo mogli da postignemo gol... Idemo dalje, Zvezdi želim sve najbolje, a meni ostaje da pokušam da podignem svoju ekipu, da igramo što čvršće i bolje. Nisam siguran koliko bodova bi nam garantovalo opstanak, nisam o tome ni razmišljao, već samo kako ćemo da odigramo prvu narednu utakmicu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC