• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović o golu: Ništa specijalno...

Autor mondo.rs

"Održali smo korak za vodećim timom na tabeli i verujem da će posle naredne utakmice razlika biti još manja", priželjkuje napadač Crvene zvezde.

 Jović o golu: Ništa specijalno... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS U poslednje dve utakmice Luka Jović je postigao tri gola i doneo važne bodove Crvenoj zvezdi uoči odlučujuće utakmice ove sezone - "večitog derbija" sa Partizanom naredne subote na "Marakani".

Posebno je lep pogodak kojim su crveno-beli savladali Voždovac, ali mladi napadač je posle utakmice na stadionu Obilića skromno konstatovao:

"Ne vidim ništa specijalno, lopta mi je pala na grudi, primio sam je, šutirao najbolje što sam mogao u tom trenutku i pogodio. Ne opterećujem se golgeterskim učinkom, golovi dolaze kao plod truda i rada i ja ću se kao i do sada maksimalno angažovati da ih bude što više", rekao je Jović, koji je ove sezone postigao pet pogodaka.

Pogledajte kako je to učinio protiv "zmajeva":

Zvezda
Izvor: YouTube

Zvezda je pobedom na Vračaru smanjila zaostatak za vodećim Partizanom na dva boda, s tim da crno-beli u nedelju dočekuju Mladost iz Lučana.

"Voždovac se odlučio za defanzivnu taktiku i bilo je vema teško osvojiti slobodan prostor, s obzirom da u svojim redovima imaju nekoliko igrača koji su prilično visoki i imaju dobru skok igru. Trudili smo se sve vreme i na kraju uspeli, što je najvažnije, da slavimo. Održali smo korak za vodećim timom na tabeli i verujem da će posle naredne utakmice razlika biti još manja", priželjkuje mladi napadač.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC