• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Titula: Murinjo po navici pobedio Junajted!

Autor mondo.rs

Čelsi je oborio i Mančester junajted, na "Stamford bridžu" se slavila titula.

Fudbaleri i navijači čelsija kao da su ove subote popodne proslavili osvajanje titule prvaka Engleske!

Matematički gledano, poranili su, jer ekipi Žozea Murinja nedostaju još dve pobede u narednih šest kola da postanu zvanično novi prvaci, ali... Svima je na stadionu, pa i šire, bilo jasno da je posle...

Čelsi – Mančester junajted 1:0 (1:0), golom Edena Azara u 38. minutu, praktično sve rešeno u Premijer ligi što se trke za prvo mesto tiče.

Arsenal zaostaje deset bodova za liderom, a Junajted 11 i ima utakmicu više...



Murinjo je deveti put u karijeri pobedio Mančester junajted, uz osam remija i samo tri poraza, od kojih je jedan doživeo sa Interom u Ligi šampiona u sezoni 2008/09, jednom bio poražen u Liga kupu u eri Aleksa Fergusona i samo jednom bio nadigran kada su utakmice u Premijer ligi u pitanju, daleke 2005. godine, kada je bilo 1:0 na "Old Trafordu".

Ekipa Luja van Gala imala je stotine i stotine pasova više od rivala, prividnu inicijativu, ali malo šansi. Prvu na utakmici propustio je Vejn Runi, kada su mnogi pomislili da je gol, pa je tako David De Hea i proslavio "vođstvo" Junajteda, a drugu, poslednju, imao je Radamel Falkao, koji je u finišu utakmice iskosa sa leve strane, levom nogom, pogodio "prvu" stativu gola Tiba Kurtoe.

U međuvremenu, Čelsi je bio opasniji, a Azar je posle gola u 38. minutu, na fantastičan pas Oskara, imao još dve velike šanse za gol, a jednom je i sam pogodio prečku sa možda dva metra udaljenosti.

Čelsi je zabeležio i četvrtu pobedu u nizu, a Junajted prekinuo seriju od šest trijumfa. U narednom kolu, Murinjo ide na "Emirejts" na duel sa starim rivalom Arsenom Vengerom, čija se ekipa u isto vreme mučila sa Redingom u polufinalu FA kupa.

Uskoro opširnije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC