• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Barse: Mesi? Zauvek! Pogba? Pa, ne

Autor mondo.rs

Čelni čovek Barselone Đozep Bertomeu izjavio da će za Argentinca uvek biti mesta u tom klubu, dok je naveo da se trenutno ne razmišlja o pojačanjima.

Lionel Mesi je već sada legenda Barselone i prvi čovek kluba sa Nou Kampa tvrdi da će Argentinac moći da ostane u njemu i po završetku karijere.

Mesi je sa 13 godina došao u Barselonu a do sada je sa klubom osvojio šest nacionalnih šampionskih titula, tri Lige šampiona i dva svetska klupska prvenstva, uz četiri Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta.

Barsa nikada ne želi da ga se odrekne.

"U ekipi radimo sa liderom kakav je Mesi, on je najbolji na svetu, ali i u istoriji. On će imati mesto u Barseloni sve dok ne odluči da prestane da igra fudbal", rekao je Bertomeu španskim medijima.

Mediji su spekulisali da će Barselona u letnjem prelaznom roku dovesti fudbalera Juventusa Pola Pogbu, a Bartomeu je naveo da uprava kluba još ne razmišlja o pojačanjima.

"Pogba je sjajan igrač, ali u ovom trenutku ne razmišljamo o pojačanjima. Takođe, imamo zabranu dovođenja igrača do januara 2016. godine, ali radimo na tome da neki igrači dođu, a neki odu iz Barselone", rekao je predsednik katalonskog kluba.

On je ostao “zakopčan”.

"Pripremamo se za sledeću sezonu, ali ne želim da govorim o imenima. Pogba je dobar igrač, ali ima ugovor sa italijanskim klubom i ja to poštujem. Ne očekujem da ćemo dovesti nove igrače, ali svaki klub želi da ima najbolje. Takođe, imamo i igrače koje bi drugi klubovi želeli".

Posle 32 kola u Primeri Barselona je prva na tabeli sa 78 bodova, dva više od Real Madrida, dok u Ligi šampiona večeras u revanšu četvrtfinala dočekuju PSŽ posle pobede u Parizu (3:1) u prvom meču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC