• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak Petka i Rileta, debi Jovovića, Vukan špic

Autor mondo.rs

Sve to u remiju kombinovanog tima Crvene zvezde i srpskoligaša IMT-a.

 Povratak Petka i Rileta, debi Jovovića, Vukan špic Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović je promešao karte u trening utakmici Crvene zvezde sa IMT-om, ali teško da može da bude zadovoljan onim što je ispalo.

Srpskoligaš je odoleo kombinovanom sastavu aktuelnog šampiona, čak je i vodio, ali je meč završen nerešeno - 2:2.

Gosti su na poluvreme otišli sa prednošću, lepim golom Luke Savićevića iz slobodnog udarca u 32. minutu. Po povratku na teren crveno-beli su zaigrali angažovanije, a već po tradiciji kada su u pitanju bili prijateljski mečevi, istakao se Nenad Gavrić. Krilni fudbaler Zvezde je prvo pogodio mrežu u 72. minutu, udarcem iskosa sa desne strane, a potom je, samo minut kasnije, asistirao Vukanu Savićeviću, u ovom meču centarforu, za šut pod prečku sa 11 metara i preokret.


Uporni gosti su, ipak, uspeli da izjednače, pošto je u 76. minutu Jovan Aleksić iskoristio neopreznost Mamadua Mbođa, koji je neuspešno driblao pred svojim golom i izgubio loptu.

Ono što može da raduje navijače Crvene zvezde iz ove utakmice je povratak Marka Petkovića i Mihaila Ristića na teren posle povreda, kao i debi Vladimira Jovovića, nedavno pristiglog veziste iz Sutjeske, koji je u par navrata demonstrirao zavidnu brzinu.

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Lazić, Mbođ, Đorđević, Grujić, Ristić, Bosančić, Avramovski, Gavrić, Savićević. Igrali su još: Manojlović, Cvetković, Jovović, Stupić, Orlandić.

IMT: Bulajić, Matejević, Savićević, Kiković, Filipović, Stupar, Ljubomirac, Jovanović, Serdar, Petronijević, Matijević. Igrali su još: Crnobrnja, Aleksić, Đuričić, Ivković, Kosić, Miladinović, Jeremić, Radovanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC