• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Šta bi bilo da je Stokić pogodio?

Autor mondo.ba

Trener Borca Vlado Jagodić nakon poraza u Mostaru (2:0) istakao da je penal "presjekao" njegove igrače i dodao da nije siguran u kom bi smjeru otišla utakmica sa Zrinjskim da je Joco Stokić pogodio mrežu pri rezultatu 0:0.

 Jagodić: Šta bi bilo da je Stokić pogodio? Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Plemići" su u srijedu predveče više nego zasluženo savladali Banjalučane u 23. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine i nanijeli crveno-plavima prvi gostujući poraz u 2015. godini.

Najprije je prvi strijelac Borca Joco Stokić promašio stopostotnu šansu u 17. minutu, da bi potom domaćin poveo iz opravdano dosuđenog penala pet minuta kasnije.

Upravo je jedanaesterac bio po Jagodiću "ključni" detalj utakmice.

Marinović: Bitna su tri boda

"Željeli smo i u nastavku da damo treći gol, možda smo malo odigrali i na iskustvo jer ne mogu da zamjerim igračima što su malo stali na loptu poslije vođstva od 2:0, ali najbitnije je da smo na kraju osvojili tri boda", rekao je strateg Zrinjskog.

"Došli smo u Mostar da se nadigravamo, stvorili smo prvi stopostotnu šansu i kad se to ne iskoristi, dobra ekipa kakva je Zrinjski to zna da kazni. 'Presjekao' nas je penal, da bi krajem poluvremena primili i drugi gol... U drugom dijelu sam pokušao da izmjenama vratim tim u utakmicu, ali nismo uspjeli, nismo bili pravi. Čestitam Zrinjskom i treneru Vinku Marinoviću na pobjedi i još jednom se pokazalo da Borac teško može da izdrži ovakav tempo, odnosno da igra utakmice svaka dva-tri dana", rekao je trener Banjalučana za "Arenu sport" i dodao da mu je žao što Stokić nije realizovao onu prvu, a kako se na kraju ispostavilo, i jedinu šansu.

"Da vidim šta bi onda bilo. U svakom slučaju nadam se da ćemo se sresti u finalu Kupa BiH", dodao je Jagodić.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC