• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ima "Ktitora"

Autor mondo.rs

Kompanija "Ktitor", čiji je gazda Milija Milosavljević, ušla u sponzorski pul FK Partizan. "Idemo svi zajedno u Evropu", poručio Milosavljević.

U vreme dok su Fudbalskim klubom Partizan upravljali Žarko Zečević i Nenad Bjeković, kompanija "Ktitor" bila je jedan od značajnijih sponzora.

"Ktitor" se potom povukao iz spinzorskog pula crno-belih, ali godinama kasnije opet je u njemu. Nakon što je objavljeno da će se doskorašnji predsednik Partizana Dragan Đurić na kraju prošle godine povući sa tog mesta, i ime Milije Milosavljevića se pominjalo u krugu kandidata za Đurićevog naslednika.

Ali, Milosavljević je potom to demantovao. Na duhovit način.

Na sajtu Partizana danas je objavljeno da je ova kompanija, koja se bavi proizvodnjom kancelarijskog nameštaja i galanterije potpisala jednogodišnji ugovor sa crno-belima.

"Imati šampiona poput FK Partizan za partnera je čast za svaku ozbiljnu kompaniju. Znamo šta Partizan znači na domaćoj sceni, a nadamo se da zajedno idemo i ka Evropi", poručio je ilosavljević posle potpisivanja ugovora sa direktorom Partizana Milošem Vazurom.

Partizan je nedavno dobio generalnog sponzora - kompaniju mts, odnosno Telekom Srbija, a potom je u sponzorski pul ušla i kompanija "Cepter".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC