• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tjeri Anri "opleo" po Ćićaritu

Autor mondo.rs

Havijer Ernandez Ćićarito dao je gol, koji je Realu doneo polufinale Lige šampiona. Ali, nije se svima dopala proslava gola. Meksikanac briznuo u plač na klupi. Slomile ga emocije.

Poslednji put Ćićarito je bio strelac u Ligi šampiona u novembru 2012. godine, kada je u dresu Mančester junajteda zatresao mrežu Brage.

Prošlo je od tada tačno 859 dana.

U sredu uveče, upravo je Meksikanac odlučio pobednika u dvomeču Real Madrida i Atletiko Madrida, pa su se "kraljevi" domogli polufinala Lige šampiona.

Meksikanac nije znao gde će od sreće. Kada je dao gol, okrenuo se, pokazao prstom prema Kristijanu Ronaldu, koji je uradio veći deo posla i asistirao mu, a onda je potrčao i legao na travu. Kada je pred kraj utakmice zamenjen, najpre je zaplakao na klupi, a potom su mu oči zasuzile i kada je davao izjavu posle meča.

Ćićarito 1
Izvor: YouTube


Emocije su slomile ovog "gringa", koji je pre pobedonosnog gola u 88. minutu, imao tri dobre prilike da zatrese mrežu gradskog rivala. Umalo da bude tragičar, ali pogledao ga je fudbalski bog.

...
Izvor: YouTube


Njegovo radovanje, međutim, nije se dopalo svima. Recimo, Tjeriju Anriju, legendarnom golgeteru, koji ga je baš izribao zbog načina proslave.

"Slavio je kao da je upravo osvojio Svetsko prvenstvo! Ne sviđa mi se to. Trebalo je da se okrene i proslavi gol sa Ronaldom. Da budemo iskreni, on inače uopšte ne igra, tek je slučajno dobio priliku. Ovo je Ronaldov gol, on je taj koji je promenio tok utakmice", rekao je Francuz.

OK, Tjeri, ipak preteruješ. Samo Ćićarito zna kako mu je bilo u tom trenutku.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC