• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Radnika: Bod protiv Borca bio bi sjajan

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Šef stručnog štaba Radnika iz Bijeljine Slavko Petrović kaže da bi osvajanje boda u subotnjem duelu protiv Borca bio maksimum što njegova ekipa može da izvuče, mada je u fudbalu sve moguće...

 Trener Radnika: Bod protiv Borca bio bi sjajan Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Poslije sedam utakmica bez poraza Radnik je u prošlom kolu razočarao svoje navijače i upisao poraz kod kuće od Zvijezde, ekipe koja se kao i Bijeljinci bore za opstanak.

Radnik je poslije serije dobrih rezultata u mnogo boljoj poziciji od ekipe iz Gradačca, ali u subotu ga očekuje teško gostovanje Borcu u Banjaluci.

Trener Slavko Petrović svjestan je da će biti teško, gotovo nemoguće da se vadi protiv Borca, a to mu je ranije i poručio kolega na klupi Banjalučana, Vlado Jagodić.

"Očekuje nas jako teško gostovanje u Banjaluci, jedna jako kvalitetna ekipa, za nas u jednom neugodnom momentu jer imamo dosta povrijeđenih igrača, od standardnih igrača Galešić je juče operisan, Kadrija je otišao na operaciju, Lazić uopšte nije u trenažnom procesu, Hadžić je povrijeđen... Nemamo toliko veliki kadar da to možemo kompenzovati tako da će to biti teška utakmica i ja sam mojoj ekipi da se može pasti ali mora se ustati i pokušati nastaviti u onom tempu u kojom smo igrlai u prvih sedam utakmica“, rekao je Petrović za MONDO pred polazak u Banjaluku.

"Bod protiv Borca bi sigurno bio fenomenalan, jer očekuje nas jedna kvalitetna ekipa Borca i neće biti lako. To je ekipa koja čitavo prvenstvo igra dobro, mi ćemo pokušati sve, a ako iščupamo bod to će za nas biti veliki bod. Mislim da više od boda u ovom momentu nije izvodljivo, ali u fudbalu je sve moguće, daćemo sve od sebe i vidjećemo poslije šta smo uradili“, dodao je Petrović.

Čak i da Radnik bude poražen, neće mnogo pokvariti utisak iz proljećnog dijela sezone, jer Bijeljinci su jako blizu da ostvare svoj cilj u ovoj sezoni.

"Mi smo u drugi dio sezone krenuli sa ciljem da izborimo opstanak u Premijer ligi BiH. Znali smo da to može da potraje do zadnjeg kola, ali splet dobrih okolnosti nas je u suštini poslije sedam kola doveo u situaciju da možemo već u aprilu da riješimo premijerligaški status. Poslije sedam jako kvalitetnih utakmica jednostavno poklekli smo protiv Zvijezde koja nas je pobijedila kući i to nas je malo udaljilo od puta, ali i dalje naš cilj je opstanak i idemo ka tome“, rekao je Petrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC