• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udineze našao goreg od sebe – Milan!

Autor mondo.rs

Posle samo dve pobede u 17 kola, "zebrete" su nadigrale slavni klub, dugu godinu zaredom.

Fudbaleri Udinezea, koji igraju jednu od najgorih sezona u poslednjih nekoliko godina, nisu imali pobedu od početka marta, tačnije zabeležili su samo dve u poslednjih 17 kola, ali su ove subote uveče pronašli goreg od sebe.

Veliki Milan...

Drugu godinu zaredom, "zebrete" su na "Friuliju" pobedile slavni klub, koji nastavlja da posrće ove sezone pod vođstvom kultnog napadača Filipa Inzagija – 2:1 (0:0) na otvaranju 32. kola Serije A.

Iako Andrea Stramaćoni nije mogao da računa na Bruna Fernandeza, Tomasa Ortoa, Mauricija Domicija i Lukasa Evanđelistu, izabrao je dovoljno dobrih 11 igrača da pobede "rosonere", koji su na kratko ovog proleća, pobedama nad Kaljarijem i Palermom, nagovestili da mogu i umeju, ali su potom ušli u novu crnu seriju: Sampdorija 1:1, Inter 0:0, Udineze...

Domaći, koji su bili znatno bolj rival i u prvom poluvremenu, ali bez konkretnih poteza u završnici, poveli su u 58. minutu preko Đampjera Pincija, a u 75. je Emanuel Badu dokusurio goste.

U obe akcije ključnu ulogu imao je neuništivi Antonio Di Natale, koji je asistirao Pinciju, a potom šutirao i umalo savladao Dijega Lopeza, posle čega Baduu nije bilo teško da 100. utakmicu u Seriji A obeleži i golom.

Sve što je Milan uspeo do kraja jeste da ublaži poraz golom Đampaola Pacinija, u 88. minutu. Pacini je glavom završio akciju cele ekipe i lep centaršut Alesija Ćerćija...

Milan, s mršavim bodom iz Udina, bar neko vreme biće na deobi sedme, osme i devete pozicije, jer i Đenova i Torino imaju 44 boda i utakmicu u rukama. Inter je deseti sa 43.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC