• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov pronašao rupu u zidu

Autor mondo.rs

Mančester siti posle mnogo peripetija pobedio Aston Vilu i prenoćiće na drugom mestu, iza Čelsija.

Mančester siti - Aston Vila 3:2 (1:0) u poslednjem meču subotnjeg programa 34. kola Premijer lige.

"Građani" su vodili 2:0 i naizgled kontrolisali situaciju, ali je pobedu morao da im obezbedi Fernandinjo samo minut pre isteka regularnog toka utakmice.

Siti je sa 67 bodova izbio na drugu poziciju, a gde će biti u nedelju uveče, zavisi od toga kako se završe mečevi Arsenal (66 bodova uz meč manje) - Čelsi (76) i Everton - Mančester junajted (65).

Aston Vila došla je na Etihad na krilima plasmana u finale FA kupa prošlog vikenda (2:1 protiv Liverpula na Vembliju), ali je golman Bred Guzan nedopustivom i retko viđenom greškom na ovom nivou fudbala, omogućio Serhiju Agueru da ga "ni iz čega" matira već u trećem minutu.

Loše je zahvatio loptu koju je imao u nogama i poklonio je Argentincu kao na tacni, umesto da je ispuca ka sredini terena.

Na 2:0 u 66. minutu je povisio Aleksandar Kolarov, koji je iz slobodnog udarca provukao loptu kroz pukotinu u "živom" zidu, postigavši svoj prvi gol za Siti ove sezone!

Vila je smanjila preko Toma Kleverlija u 68. minutu, a izjednačio je Karlos Sančez pet minuta pre kraja posle kornera, kada mu je Džo Hart slabim "boksovanjem" poslao loptu pravo na nogu.

Ipak, Siti je imao sreće da takođe posle kornera stigne do važne pobede. I tu je došlo do odbitka, Brazilac Fernandinjo bio je spretan, a Guzan potpuno nemoćan - 3:2!

Vila sa 32 boda i utakmicom više od konkurenata (Hal 31, Lester 31, Sanderlend 30) za opstanak ulazi u dramatičan finiš, ali ako bude igrala kao u poslednje vreme, ne bi trebalo da ima problema da završi sezonu iznad 18. mesta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC