• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zreliji smo i bolji od Zvezde"

Autor mondo.rs

Jedan od najsrećnijih fudbalera Partizana po završetku utakmice bio je Stefan Babović...

 "Zreliji smo i bolji od Zvezde" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Iskusni vezni igrač crno-belih sa podignutim rukama je dočekao poslednji sudijski zvižduk, očigledno smatrajući da je njegov tim remijem na stadionu Crvene zvezde (0:0) napravio veliki korak ka osvajanju 26. šampionske titule.

"Iskreno mislim i ne želim nikoga da uvredim, da je Partizan u ovom trenutku zreliji i bolji tim od Crvene zvezde, što je danas i pokazao. Nismo došli da igramo na nerešen rezultat, videlo se to na početku utakmice, kada smo dosta visoko izašli na protivnika", rekao je Stefan Babović.

Na novinarsko pitanje da li je posle derbija popričao sa trenerom Zvezde Nenadom Lalatovićem, sa kojim je porodično vezan, odgovorio je:

"Nisam odmah ušao u svlačionicu, ali su mi saigrači rekli da je Lala došao do nas i čestitao nam na fer i poštenoj igri".

Vladimir Volkov dao je prilično oštar komentar u odnosu na arbitra Milorada Mažića, dok je Babović smatrao da je neukusno da on priča o sudiji "kome UEFA poverava najvažnije utakmice Lige šampiona".

Petar Grbić našao se u subotu u novoj-staroj ulozi.

Trener Zoran Milinković odlučio je da krilni napadač utakmicu protiv Zvezde počne na najisturenijoj poziciji. Dobio je, tako, rolu koju u Partizanu prethodno nije imao.

"Trener je na taj način pokušao da iznenadi protivnika, jer sam svojevremeno u dresu OFK Beograda upravo protiv Zvezde igrao klasičnog napadača. To mesto u timu mi nije strano", objasnio je Grbić.

O utakmici je rekao:

"Mislim da je pritisak pre meča bio veći na fudbalerima Zvezde, što je za nas bio dodatni 'vetar u leđa'. Ne želim da zvuči kao fraza, kad ovo kažem iskren sam - nismo došli po bod. To se videlo po načinu na koji smo zaigrali od prvog minuta. Po mom mišljenju, bili smo bolji. Ovo je još jedan korak ka tituli".

Crno-beli šest kola pre kraja prvenstva imaju pet bodova više od "večitog" rivala.

U sledećem, vanrednom kolu, dočekuju Jagodinu, a kroz nedelju dana gostuju Vojvodini.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC