• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Parker: Duge lopte nisu bile taktika

Autor mondo.rs

"U prvom poluvremenu više sam imao kontakt sa loptom glavom i grudima nego nogama", kaže napadač Crvene zvezde posle duela sa Partizanom.

Samo jedna šansa u kojoj se našao tokom 148. "večitog derbija" premalo je od igrača koji je predstavljen kao najveće pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku i koji je trebalo da bude predvodnik tima po broju postignutih golova.

A, i u tom 57. minutu Džošua Parker je reagovao slabo...

Nije uspeo dobro da zahvati loptu glavom posle centaršuta Cvetkovića, tako da je u nepovrat otišla jedna od retkih prilika koje su crveno-beli imali za gol.

"Partizan nije bolji"


"Mnogi pričaju da Partizan igra sjajno, ali ja to nisam video. Nisu pokazali mnogo toga i zato mislim da šampionska trka još nije gotova", optimista je Parker.

"Bio sam uveren da ću postići gol u toj situaciji, ali ne znam šta mi se dogodilo. Promašio sam loptu...", razočarano je konstatovao reprezentativac Antigve i Barbude, rodom iz Londona.

Čudno je bilo videti da su crveno-beli tokom prvog poluvremena gotovo svaki put dugim loptama tražili svog 180 cantimetara visokog napadača. Uspevao je Parker da dobije većinu vazdušnih duela sa defanzivcima Partizana, međutim, beskorisno, jer su se oni odigravali uglavnom daleko od kaznenog prostora.

"Ne znam zašto smo igrali tako. To nije bila dogovorena taktika, ali u prvom poluvremenu više sam imao kontakt sa loptom glavom i grudima, nego nogama", priznao je Parker.


Njegovo objašnjenje verovatno se neće dopasti pojedinim saigračima.

"Igrači koji bi trebalo da kreiraju našu igru nisu pokazali mnogo. Možda su ih poremetili incidenti pre utakmice, možda su se uplašili pritiska, ne znam... Ono što se dešavalo na tribinama na mene nije uticalo".

Kvalitet utakmice završene bez golova ne može da dobije prelaznu ocenu, sa čime se slaže i nekada veliki talenat iz redova londonskog Kvins Park Rendžersa.

"Mislim da sudija nije dobro odradio posao u pojedinim situacijama, jer je na terenu bilo više tuče nego fudbala. Od nas se stalno traži da se borimo, i navijači i trener i mediji pričaju o tome, ali mislim da bi više trebalo da se radi na razvijanju igre i pravljenju igrača".

Na pitanje šta je trener Nenad Lalatović poručio igračima u svlačionici posle utakmice, Parker se osmehnuo.

"Da smo se dobro borili".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC