• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Sampdorije pravili cirkus u Napulju

Autor mondo.rs

Napoli – Sampdorija 4:2 pred skamenjenim Mihajlovićem. Pogledajte svih šest golova.

Poraz u Napulju nije prvi, ni jedini koji je Sampdorija doživela ove sezone, ali je svakako poraz u kom su Đenovljani napravili najviše početničkih, komičnih grešaka.

Naš trener Siniša Mihajlović netremice je gledao kako njegova ekipa zove ubedljiv poraz na "San Paolu", poraz koji ih ostavlja u žestokoj borbi sa Fiorentinom za Ligu Evrope, uprkos tome što je Viola ranije u nedelju doživela debakl kod kuće od davljenika Kaljarija (1:3) i dala Sampu priliku da se odlepi na "plus 4".

Dogodilo se suprotno!

Napoli - Sampdorija 4:2 (2:1).

Napolitanci, koje sa klupe predvodi Rafael Benitez, izgleda da su ozbiljno shvatili bes predsednika Aurelija De Lorentisa, koji im je zapretio da će ih poslati u karantin na neodređeno vreme, pa su očas posla izborili tri pobede u Seriji A, uz plasman u polufinale Lige Evrope.

Računajući i dva trijumfa nad Volfsburgom u četvrtfinalu LE, ovo je bila peta uzastopna pobeda Napolija posle serije od svega jedne pobede i četiri poraza u sedam kola Serije A, a da ne pominjemo eliminaciju u polufinalu Kupa Italije od Lacija.

Sampdorija je povela zahvaljujući autogolu Raula Albiola u 12. minutu, potom je Emilijano Vivijano napravio tragikomičnu intervenciju i dozvolio Manuelu Gabijadiniju da izjednači na 1:1 u 31. minutu, da bi samo tri minuta kasnije Gonzalo Iguain kompletnu odbranu gostiju učinio nemoćnom i postigao lep gol za 2:1 pre odlaska na odmor.

A, čim su se vratili na teren, Đenovljani su predali loptu u noge Lorencu Insinjeu na polovini terena i potom mu dozvolili da se došeta do sredine šesnaesterca odakle je uspeo da pogodi ugao Vivijanovog gola i praktično prelomi meč – 3:1, 47. minut.

U 81. bilo je 4:1 nakon što je Lorenco De Silvestri potpuno nepotrebno, i laički, oborio u svom kaznenom prostoru Mareka Hamšika, a Iguain bio siguran sa bele tačke, da bi kakvu takvu utehu Mihajloviću doneo Lukas Murijel u 89. minutu najlepšim golom na meču i jedinim koji su postigli igrači Sampa – 4:2.

...
Izvor: YouTube


Dva tima mogla su da budu poravnata na tabeli, ovako Napoli je otišao na šest bodova prednosti u odnosu na Sampdoriju i ostavio Mihajlovićev tim na samo bod ispred Fiorentine.

U Ligu Evrope će ili Sampdorija ili Fiorentina, najviše zbog toga što je Mihin tim posle četiri uzastopne pobede vezao četiri utakmice bez pobede i osvojio dva od mogućih 12 bodova u tom periodu...


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC