• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anri "opleo" po svojima... E, to boli!

Autor mondo.rs

Najbolji strelac Arsenala svih vremena rekao da klub mora da izvršni krupne promene u igračkom kadru, jer u suprotnom nikada neće osvojiti trofej u Premijer ligi

Tijeri Anri, legenda Arsenala, koji je završio igračku karijeru prošle sezone, naglasio je da klub mora da dovede četiri pojačanja, ukoliko želi da dođe do trofeja.

"Arsenal mora da angažuje novog golmana, defanzivca, jednog igrača veznog reda i vrhunskog golgetera, ukoliko želi ponovo da osvoji titulu", bez "dlake na jeziku" rekao je Anri za "Skaj sports".

On je to izjavio nakon remija Arsenala sa Čelsijem (0:0), koji je ostao na vrhu tabele sa 10 bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala, uz utakmicu manje.

"Najbolji primer su vam igrači Čelsija, koje je Murinjo doveo prošle sezone, Tibo Kurtoa, Nemanja Matić, Sesk Fabregas i Dijego Kosta. I vidite kako im ide, na odličnom su putu da osvoje titulu".

Anri odlično poznaje prilike u Arsenalu, budući da je za taj klub odigrao 369 utakmica i rekorder je po broju postignutih golova (226).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC