• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pred Jagodinu: Bez euforije!

Autor mondo.rs

Trener crno-belih Zoran Milinković traži od svojih "ispražnjenih" igrača da nastave da brane boje kluba kao i do sada. "To je najvažnije", poručuje im.

 Partizan pred Jagodinu: Bez euforije! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan u večitom derbiju nije materijalizovao bolju igru, ali je ipak napustio Ljutice Bogdana sa slađim bodom.

Poslednjih šest kola Jelen Superlige crno-beli dočekuju sa pet bodova prednosti u odnosu na Zvezdu i boljim međusobnim skorom, što tu razliku de facto povećava za još poen.

Naredni meč, tim Zorana Milinkovića igraće u sredu, protiv Jagodine, a trener Partizana kaže da su njegovi fudbaleri fizički i emotivno "ispražnjeni" posle utakmice sa Crvenom zvezdom, ali da će pokušati da pobede "ćurane" i naprave još jedan korak ka tituli.

"Pražnjenje posle derbija je normalno. Na raspored ne možemo da utičemo. Pokušaćemo da osvojimo tri boda i napravimo još jedan korak ka cilju, a to je titula", rekao je Milinković na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

U preostalih šest kola, crno-beli će braniti prednost u utakmicama protiv Jagodine, Vojvodine, Spartaka, Napretka, Novog Pazara i Borca iz Čačka.

"Nema razloga za euforiju, još nismo osvojili titulu. Idemo utakmicu po utakmicu. Samo želim da moji momci nastave da ovako brane boje svog kluba, to je najvažnije", istakao je Milinković.

On je ocenio da je njegova ekipa mogla do boljeg rezultata u "večitom" derbiju.

"Moglo je bolje, možda je Partizan mogao i sa više da izađe iz te utakmice. Bili smo bliži pobedi, ali nikada nije lako pobediti Zvezdu. Ona je za nama i jedino o Jagodini razmišljamo i to kako da što bolje pripremimo tu utakmicu", kazao je Milinković.

Partizan protiv Jagodine neće moći da računa na Nikolu Drinčića i Vladimira Volkova zbog suspenzije, dok će svi ostali igrači biti na raspolaganju.

Milinković je kazao da je Jagodina dobra ekipa, sa odličnim igračima.

"Jagodinu izuzetno cenim, uprkos lošim rezultatima te ekipe. Sve nas poziva na oprez, malo i naše psihofizičko stanje, to što je treća utakmica sa njima u kratkom vremenskom periodu. Mogu da pomrse račune kada se to neko najmanje nada", kazao je Milinković.

Utakmica će biti odigrana u sredu, od 18.30 časova na stadionu Partizana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC