• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinković o Mažiću, penalu i Volkovu

Autor mondo.rs

Trener Partizana govorio je i o (ne)spornim detaljima minulog večitog derbija.

 Milinković o Mažiću, penalu i Volkovu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan se posle utakmice sa Zvezdom žalio na suđenje Milorada Mažića, a klub je izdao i saopštenje, ocenivši da su crno-beli oštećeni za penal.

Pogledajte momenat iz 62. minuta, u kome Partizan smatra da ga je najbolji srpski sudija Milorad Mažić oštetio, nedosuđivanjem faula Vukašina Jovanovića na Gregoru Balažicu, par trenutaka pre nego što je Slovenac propustio iznenadnu šansu utakmice.

Trener crno-belih Zoran Milinković govorio je o tom detalju u utorak u Humskoj, na konferenciji za novinare posvećenoj utakmici protiv Jagodine.

"Mažića izuzetno cenim, pokazao je veliki kvalitet nekoliko godina unazad. Ne bih da zvuči kao alibi, treneri to ne mogu da komentarišu, ali mislim da je stručna javnost ocenila da je bio penal", rekao je Milinković.

Šef struke lidera Superlige govorio je i o ljutnji levog beka Partizana Vladimira Volkova usmerenoj ka Mažiću. Podsetimo, defanzivac je arbitra nazvao narcisoidnim i prepotentnim, bez preciziranja na šta misli, iako je najverovatnije bio iziritiran žutim kartonom koji mu je sudija internacionalac pokazao na početku utakmice zbog prigovora.

Milinković je stao u odbranu svog igrača.

"Vlada nije nikog uvredio. Jednostavno, morate da razumete koliko emocija nosi derbi. Prosto, to je bilo spontano, verovatno pod utiskom meča. Ne znam šta bih više mogao da kažem na tu temu, možda je moglo da bude umerenije to što je rekao, ali u redu, sve je to bilo pod naletom emocija", rekao je trener Partizana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC