• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan će ti odgovoriti...

Autor mondo.rs

Teško da će Šveđanin Zlatan Ibrahimović ostati nem na ovu žestoku prozivku. U međuvremenu, u PSŽ-u govore kako će Ibra i dalje nositi dres "prinčeva". Baš kao i Kavani i Pastore.

Zlatan Ibrahimović je, po mnogima, jedan od najboljih fudbalera današnjice. Ali, ima i onih koji misle drugačije, tačnije koji ne daju ni "dinar" za Šveđanina.

Jedan od njih je nekadašnji reprezentativac Francuske Žan Pol Bertran-Demane, koji nije štedeo uvrede na račun napadač Pari Sen-Žermena.

"Ne volim Ibrahimovića. On je klasični nasilnik. Umišljen, glup... Najgore u celoj priči je što veliki broj ljudi misli da je on inteligentan, a ustvari je strahovito glup. Od čoveka takve inteligencije ne možete očekivati da igra timski. Jednostavno je preglup da bi neko mogao da igra sa njim u paru u napadu. Ograničen je kao komad drveta!", rekao je nekadašnji golman Nanta francuskom "Lekipu" (L'Equipe).

Tu se 62-godišnji Betran-Demane (igra sa Francuskom na Svetskom prvenstvu 1978. godine) nije zaustavio:

"Razumem da su Luis Suarez ili Lionel Mesi umišljeni. Čovek da tri gola Realu i ima pravo da bude umišljen. Ali, Zlatan da Nansiju gol i onda glumi velikog igrača. Ne razumem da gazde Pari Sen-Žermena ne shvataju da je on jednostavno preglup igrač za tako velik klub... Nije karikatura, ali je vrlo blizu tom opisu. PSŽ je talac Ibrahimovića i mora da ga se reši! Njega treba dobro išamarati".

Khm, khm, ovaaaj, koja je kvota da će Ibra da ćuti na ovo?

Kad smo već kod PSŽ-a da vam prenesemo i izjavu vlasnika kluba Nasera al Kelaifija da će Ibrahimović, ali i Edison Kavani i Havijer Pastore ostati u klubu i naredne sezone. Isto važi i za trenera Lorana Blana. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC