• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hal odneo Liverpulu Ligu šampiona

Autor mondo.rs

"Tigrovi" drugom uzastopnom pobedom bitno popravili svoje šanse za opstanak u Premijer ligi, dok su "redsi" sada daleko od plasmana u Top 4.

Hal - Liverpul 1:0 (1:0) u zaostaloj utakmici 33. runde Premijer lige!

Nije bilo prostora za kalkulacije ni sa jedne strane, a pokazalo se da je želja domaćih da sačuvaju "goli život" bila jača od Liverpulove težnje da ugrozi Mančester junajted na četvrtoj poziciji i u poslednja četiri kola uđe u ozbiljnu borbu za plasman u Ligu šampiona.

Gol odluke dao je štoper Majkl Doson u 37. minutu, kada je glavom prisebno reagovao na centaršut Elmohamadija sa desne strane.

Tom prilikom su se trojica igrača Hala nalazila metar u ofsajdu, ali ne i strelac, tako da je pomoćni sudija ispravno odlučio da zastavica ostane spuštena.

Liverpul je imao svojih prilika, ali je generalno uradio premalo da opravda ambicije koje proističu iz bogate klupske tradicije.

Podsetimo da je tim sa Enfilda u subotu gostovao Vest Bromviču (0:0), tako da je iz dve utakmice koje je "morao" da dobije osvojio samo bod, a nije dao nijedan gol. Šta dalje pričati...

TABELA POSLE 34. KOLA: Čelsi (-1) 77, Mančester s. 67, Arsenal (-1) 67, Mančester j. 65, Liverpul 58, Totenhem 58, Sautempton 57, Svonsi 50, Stouk 47, Everton 44, Vest Hem 44, Kristal Palas 42, VBA 37, Njukasl 35, Hal 34, Aston Vila 32, Lester (-1) 31, Sanderlend (-1) 30, KPR 27, Barnli 26.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC