• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nervoza Sima i smireni Kiza

Autor mondo.rs

Treneri Partizana i Jagodine u različitim raspoloženjima dočekali kraj prvenstvene utakmice i pitanja reportera televizije Arena sport.

 Nervoza Sima i smireni Kiza Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Dok je šef stručnog štaba Partizana, Zoran Milinković, zadovoljan osvojenim bodovima u duelu sa Jagodinom, smireno odgovarao na uobičajna pitanja reportera Arene sport, trener "ćurana" Simo Krunić, na nož je dočekao novinarsku konstataciju da je Jagodina mogla i malo ofanzivnije da uđe u duel.

"Kako mislite da mi napadnemo Partizan? Zar ne vidite da je Partizan kvalitetniji?", pitanjima je uzvratio strateg Jagodine i nastavio.

"Napali smo Patrizan u Kupu i videli ste kako se završilo. Jači su, tehnički bolji, mi nemamo igrače da im se suprotstavimo. Malo poglededajte, pa onda postavljajte pitanja", ljutito je odgovorio Krunić.

Sa druge strane, Milinković je naglasio da nije lako tri puta za kratko vreme pobediti istu ekipu, podsetivši i na dva trijumfa u polufinalu Kupa Srbije.

"Teška, ali zaslužena pobeda. Nije lako tri puta pobediti istu ekipu za kratko vreme. Momci su učinili sve i mislim da nijednog momenta nije bila ugrožena naša pobeda. Jagodina je pretila iz prekida, ali ne i iz igre", rekao je Milinković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC