• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čukarički - Partizan za kup kod "Rajka"

Autor mondo.rs

Crno-beli sa Topčiderskog i crno-beli sa Banovog brda boriće se za trofej u Kupu Srbije 20. maja na stadionu Crvene zvezde, odnosno stadionu "Rajko Mitić". Saznajte i koliko će koštatit ulaznice.

 Čukarički - Partizan za kup kod "Rajka" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Žrebom u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije određeno je da formalni domaćin meča bude Čukarički.

Finale Kupa Srbije Čukarički i Partizan biće odigrano 20. maja na stadionu Crvene zvezde u Beogradu, a počeće u 20.30 sati.

Predstavnici oba kluba zajednički su se složili da se u potpunosti poštuje član 8. Propozicija o takmičenju u Kupu Srbije, a koji definiše pitanja vezana za domaćinstvo finala Kupa - pošto je Partizan jedan od učesnika, jasno je da će susret biti odigran na Stadionu Crvene zvezde.

Dogovoreno je da južna tribina bude predodređena za navijače Partizana, a istočna tribina za navijače Čukaričkog. Severna tribnina neće biti otvorena ovom prilikom.

Isto se dogodilo i kada su u finalu Kupa Srbije 2011. godine Partizan i Vojvodina, na stadionu Crvene zvezde, kada takođe nije bila otvorena severna tribina tog objekta.

Konferencija za novinare uoči finalne utakmice biće održana u utorak, 19. maja, u prostorijama televizije Arena sport, koja će direktno prenositi meč, a kojoj će prisustvovati treneri i kapiteni obe ekipe.

***U slučaju da po završetku regularnog dela finalne utakmice rezultat bude nerešen, igraće se produžeci dva puta po 15 minuta. Ukoliko pitanje pobednika ni tada ne bude rešeno, izvodiće se penali.

Osvajač Kupa dobiće pehar za ostvareni uspeh, 35 zlatnih medalja i finansijsku nagradu koju obezbeđuje FS Srbije u iznosu od 10.000.000 dinara. Klubovi će u narednim danima odrediti predstavnike veterana koji će učestvovati u svečanoj ceremoniji uručenja pehara i medalja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC