• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poleće avion "Rodgers Out", da li će pogoditi metu

Autor mondo.rs

Navijači Liverpul iznajmili su avion koji će nositi parolu protiv menadžera kluba. Šta vi kažete, da li je vreme da Rodžers ode?

Fudbaleri Liverpula od 16 časova na slavnom "Enfildu" počeće utakmicu 35. kola Premijer lige u kojoj će pokušati da pobede Kvins Park Rendžers i tako posle zicera koji su propustili u nameri da se ipak dokopaju Lige šampiona, ne ispuste i Ligu Evrope.

U jednoj nedelji, Liverpul je protiv Vest Bromvič Albiona i Hal Sitija osvojio samo BOD i tako propustio priliku da kazni dva vezana poraza Mančester junajteda. U suprotnom, ekipa Brendana Rodžersa u meč sa Kju-Pi-Arom ušla bi sa 63 boda, dva manje od četvrtoplasiranog Junajteda koji je vezao neuspehe u mečevima sa Čelsijem i Evertonom.

Ali, kako Rodžersov tim nije dao ni gol Vest Bromu i Halu, "redsi" 35. kolo dočekuju sa svega 58 bodova, sedam manje od tima Luja Van Gala, poravnati sa Totenhemom, dok Sautempton ima bod manje.

Samo dve od ove tri ekipe igraće u Ligi Evrope dogodine.

Manija iznajmljivanja aviona...


Iznajmljivanje aviona koji će nositi poruku i leteti iznad fudbalskih stadiona u poslednje vreme veoma je popularno u Engleskoj, a u početku je to rađeno prevashodno da bi se ponizio neki klub. Tako su navijači Milvola iznajmili avion slaveći ispadanje omraženog Vest Hema u Čempionšip tog proleća 2011. godine.

Na baneru je pisalo: "Avram Grant - legenda Milvola", s obzirom da je upravo Grant pokušavao da spase "čekićare" ispadanja. Ovog proleća, posle pete uzastopne pobede nad najvećim rivalom Njukaslom, navijači Sanderlenda izjamili su avion sa transparentom: "5 in a row - 5underland" i kružili iznad "Sent Džejms Parka".

Posle sezone velikih očekivanja i šokantnog finiša (2013/14), postoji deo navijača Liverpula koji smatra da je menadžer Rodžers najzaslužniji za instant povratak u grupu premijerligaških mediokriteta, tek nešto boljih od onih što strepe za opstanak, ali nedovoljno dobrih da se plasiraju u Ligu šampiona, o trofejima da ne govorimo.

Utoliko, "skauzersi" već neko vreme šire kampanju "Rodgers Out" (Rodžers napolje), a uoči utakmice sa londonskim "policajcima" iznajili su avion, koji će iznat "Enfilda" proneti parolu sa istom porukom.

Pre nešto više od godinu dana, tačnije godinu i dve nedelje, parola "Moyes Out" pogodila je metu i doprinela smeni neubedljivog menadžera Mančester junajteda Dejvida Mojesa i pre kraja sezone, i to baš dok su "redsi" likovali misleći da će sa Rodžersom osvojiti titulu, pa su tako postavili i Mojesovu bistu ispred "Enfilda" i slikali se ispred nje.

Ali, biti gord nikada nije bila dobra osobina, pa se tako avion upravo priprema za poletanje. Da li će deo navijača izdejstvovati da čovek koji se složio sa prodajom Luisa Suareza za 88 miliona evra, a potom taj novac potrošio na nekolicinu igrača od kojih nijedan nije nadoknadio ni procenat onoga što je Urugvajac davao, bude smenjen najkasnije na kraju sezone? Videćemo...

Liverpul je pobedio u samo jednoj od poslednjih pet mečeva u Premijer ligi i to tužni Njukasl na svom stadionu, plasman u Ligu šampiona sada postoji samo još u domenu teorije, a u klubu se nagomilala grupa igrača za koju se ispostavilo da ne zaslužuje dres slavnog kluba i da ne može da priredi borbu za trofeje, pa je tako i sam Rodžers (nakon svih "poslova" koje je obavio na leto 2014. godine) nedavno izjavio da su klubu potrebna ozbiljna pojačanja.

Inače, UEFA je jesenas još saopštila da se Liverpul nalazi u grupi klubova čije će poslovanje biti pod lupom, jer postoji osnovana sumnja da su prekršena pravila "finansijskog fer-pleja", odnosno da je potrošeno više nego što je prihodovano, a već smo napisali da je samo od Suarezovog transfera prihodovano skoro 90 miliona evra...

Rodžers napolje? Šta vi kažete...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC