• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda zakazala hitnu sednicu Upravnog odbora!

Autor mondo.rs

U Ljutice Bogdana zakazana je hitna sednica Upravnog odobra posle derbija u Novom Sadu između Vojvodine i Partizana.

Fudbalski klub Crvena zvezda zakazao je hitnu sednicu Upravnog odobra za ponedeljak, dan posle utakmice u Novom Sadu u kom je Partizan ubedljivo pobedio Vojvodinu rezultatom 4:0 i približio se korak bliže šampionskoj titulu.

Međutim, taj meč obeležila je i odluka glavnog sudije Dejana Dimitrijevića da u 41. minutu, pri rezultatu 0:1, ne dosudi čist penal za Vojvodinu posle faula koji je nad Mijatom Gaćinovićem napravio Gregor Balažic.

Iako se u saopštenju, koje prenosimo u celosti, ne pominje konkretno utakmica Vojvodina – Partizan, nema sumnje da je taj detalj isprovocirao reakciju Zvezdinih čelnika. Ova reakcija dolazi na kraju nedelje koja je počela saopštenjem Partizana, u kom se negodovalo zbog nedosuđenog penala na utakmici sa Crvenom zvezdom, odigranom prošlog vikenda.

Kasnije, Sudijska komisija FSS ustanovila je da Partizan jeste bio oštećen u derbiju, baš kao što će i uslediti i ocena da je Vojvodina oštećena u meču sa Partizanom.

Saopštenje glasi ovako...

"Crvena zvezda mesecima upozorava na sve anomalije i krađe od strane Fudbalskog saveza Srbije i Sudijske organizacije, pod patronatom Tomislava Karadžića. Ipak, po tom pitanju ništa nije učinjeno niti je lopovluk prestao.

Sve čega je fudbalska Srbija svedok i talac u poslednjih nekoliko godina na delu je i ove sezone i Crvena zvezda neće ćutati.

Nema spasa fudbalskoj Srbiji dok Tomislav Karadžić i njegovi poslušnici ne napuste svoje fotelje.

Zbog toga će Upravni odbor FK Crvena zvezda u ponedeljak, 4. maja, u 17:00 časova održati vanrednu sednicu, na Stadionu 'Rajko Mitić'.

Jedina tačka dnevnog reda biće suđenje u dosadašnjem toku šampionata sa svim pojedinostima koje su se dešavale, kao i koraci koje će FK Crvena zvezda preduzeti u narednom periodu", piše na sajtu crveno-belih.


Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Džaba

Džaba talasanje i sami znate kako srbijanski sport funkcioniše, ove godine vožd dao košarku zvezdi a fudbal mora partizanu da bi oba plemena bila namirena a voždov rejting na maksimumu. U Srbiji je davno ugašeno svijetlo.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC