• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slišković: Širokom Brijegu je teže s igračem više

Autor mondo.ba

Trener Širokog Brijega Blaže Slišković nije bio previše zadovoljan nakon pobjede protiv Travnika (2:0) kojom je klub sa "Pecare" ostao u trci za titulom u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Slišković: Širokom Brijegu je teže s igračem više Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

U posljednjoj utakmici 25. kola Širokobriježani su savladali Travnik sa 2:0 pogocima na samom početku i samom kraju susreta. "Vezire" je svojim stotim golom u prvenstvu načeo kapiten Vagner Lago, a dokusurio u 92. minutu Zoran Plazonić.

Domaćin je od 15. minuta imao fudbalera više u polje nakon što je isključen Dženan Zajmović zbog udaranja Brazilca Vagnera.

Međutim, trener domaćina Blaž Slišković je istakao da je njegovom timu bilo lakše igrati kad je bilo "11 na 11" nego sa igračem više.

"Mi nikad unaprijed ne upisujemo bodove, pa nismo ni protiv Travnika, koji se dobro borio i pokazao da je zaista čvrsta ekipa. Na početku smo dali gol, ali poslije nam je bilo teže igrati sa igračem više.  U nekoliko navrata smo imali i sreće, ali opet možemo da budemo zadovoljni rezultatom, ali ne toliko igrom", rekao je popularni Baka i dodao da njegov tim nije utakmicu shvatio olako.

"Ušli smo maksimalno angažovano i motivisano niti smo potcijenili protivnika, ali prije nekoliko dana smo imali zaista iscrpljujuću utakmicu sa Borcem u revanšu polufinala Kupa BiH, pa je umor učinio svoje i nismo imali dovoljno svježine", naglasio je še struke hercegovačkog tima, koji za liderom Sarajevom zaostaje jedan bod.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC