• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS odgovorio Zvezdi: Pišemo se na kraju sezone

Autor mondo.rs

FSS saopštio da neće da objavi saopštenje povodom izjava funkcionera Crvene zvezde i da ne želi takvu debatu. "Odgovorićemo na kraju sezone, ali ćemo otvoriti i mnoga druga pitanja".

 FSS odgovorio Zvezdi: Pišemo se na kraju sezone Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Crvena zvezda je u ponedeljak održao vanrednu sednicu Upravnog odbora posle koje je pozvao na opštu borbu za smenjivanje Tomislava Karadžića sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, označivši ga kao glavnog krivca za sve loše u srpskom fudbalu.

 Fudbalski savez Srbije danas se oglasio tim povodom.

"Povodom određenih zaključaka iznesenih na konferenciji za novinare članova Upravnog odbora FK Crvena zvezda, a posle sednice tog tela održane u ponedeljak, 4. maja, Fudbalski savez Srbije je odlučio da ne objavi saopštenje za javnost i nastavi ovakvu vrstu debate.

U ovom trenutku, stav Fudbalskog saveza Srbije je takav da pomenuti zaključci, u određenoj meri često upućivani u prošlosti iz FK Crvena zvezda, ne zahtevaju javni komentar, niti iziskuju drugačiju reakciju nacionalne organizacije. Na iznesene zaključke organa FK Crvena zvezda odgovorićemo po završetku sezone, ali ćemo otvoriti i odgovoriti i na mnoga druga pitanja i upoznaćemo javnost sa određenim činjenicama i dešavanjima viđenih u minuloj takmičarskoj sezoni.

FS Srbije apeluje na sve članove srpskog fudbala, na svim nivoima, da korektnim ponašanjem i maksimalnim sportskim zalaganjem uspešno okončaju takmičarsku sezonu".

Pre nešto manje od godinu dana, iz Zvezde, tačnije iz usta Zvezdana Terzića čulo se da je "Tomislav Karadžić već bivši predsednik FSS" i da bi to "neko trebalo da mu kaže".

Karadžić mu je odmah potom odgovorio, rekavši da je Terziću "važno samo da se nalicka" i da "ni on sam ne veruje u to što priča".

Potom je palo i pomirenje njih dvojice, rukovanje.

Zvezda je već jednom tražila smenjivanje predsednika FSS, a na Skupštini Saveza Karadžić je stavio svoj mandat na poverenje delegatima FSS. Međutim, niko nije bio protiv njega. Svi su bili za to da ostane predsednik Saveza.

To je bilo u martu 2014. godine




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC