• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reagovao Anderleht: Mitar je i dalje naš!

Autor mondo.rs

Belgijski klub demantovao poslednju informaciju o odlasku srpskog napadača iz Brisela. Italijani su objavili da je prodat Njukaslu.

Aleksandar Mitrović (20) definitivno će biti zvezda prelaznog roka i stoga bi se trebalo navići na brojne vesti o njegovoj selidbi iz Belgije.

Prvog dana ove nedelje, govorilo se da ide u Mančester junajted. U utorak je dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka Di Marcio objavio da je Srbin već prodat Njukaslu za 15 miliona funti (20,3 miliona evra).

Prema informacijama sa Apenina, briselski klub i "svrake" dogovorili su transfer i preostalo je samo da bivši igrač Partizana izađe pred Engleze sa svojim uslovima. Štaviše, Di Marcio tvrdi čak i da je reprezentativac Srbije tražio pozamašan iznos, kao i da je potpuno jasno da od posla neće biti ništa ako Njukasl ispadne iz lige.

Međutim, Mitrovićev klub demantovao je tokom popodneva informaciju da je postignut bilo kakav dogovor o prodaji snažnog centarfora, koji je u Belgiji od avgusta 2013.

Menadžer (sportski direktor) Anderlehta Hervam Van Holsbek izjavio je za portal stadion.de da Aleksandar Mitrović nije prodat Njukaslu i da je i dalje igrač briselskog kluba.

Uprkos tome, nema dileme da će "ljubičasti" imati težak zadatak da zadrže perspektivnog srpskog centarfora, koji je ove sezone postigao 24 pogotka na 46 utakmica.

Italijanski mediji ranije su pisali da je Napoli do sada važio za glavnog kandidata za potpis Mitrovića, kojeg procenjuju na 15 miliona evra, ali da su se u trku uključili još Milan, Marselj i Svonsi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC