• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuka u najjačem sastavu čeka Zvezdu

Autor mondo.rs

U nedelju od 19 časova na Banovom brdu igra se derbi meč 27. kola Jelen Superlige.

 Čuka u najjačem sastavu čeka Zvezdu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Trećeplasirani Čukarički u nedelju u 19 časova, u derbi meču 27. kola domaćeg fudbalskog prvenstva, ugostiće drugoplasiranu Crvenu zvezdu. Koji god rezultat da bude, neće se promeniti stanje na tabeli, tako da i jedni i drugi mogu rasterećeno da uđu u meč.

U prethodna tri duela ova dva tima viđena su sva tri moguća ishoda. "Brđani" su prošle sezone slavili na Banovom brdu 2:0, zatim su crveno-beli bili ubedljivi na "Marakani" (4:1), da bi jesenas, opet u Ljutice Bogdana, bilo 0:0.

"Igra se derbi kola i ko bude bio bolji, neka pobedi. Nemamo kartone i povrede, tako da je na treneru da odluči ko će početi utakmicu", izjavio je desni bek Čukaričkog, Filip Stojković, za klupski sajt.


Ulaznice za istočnu tribinu stadiona Čukaričkog (na kojoj će biti smešteni gostujući navijači) koštaju 400 dinara, a za zapadnu 500.

Fudbaleri oba kluba u nedelju će pružiti podršku Udruženju građana za borbu protiv raka jajnika "Progovori" i Udruženju ginekologa onkologa Srbije (UGOS) u obeležavanju dana borbe protiv raka jajnika.

Igrači će uoči početka utakmice izaći na teren u majicama sa znakom borbe protiv ove opake bolesti, čime će poručiti da je pomoć i podrška "jače polovine" u suočavanju sa ovim ginekološkim kancerom od velikog značaja, navodi se na sajtu Čukaričkog i dodaje da će svaki fudbaler majicu sa svojim potpisom dati nekom od gledalaca, a treneri oba kluba nosiće til plave trakice – simbol borbe protiv raka jajnika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC