• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Lazić: Samo su čekali da me sklone!

Autor mondo.rs

Štoper Crvene zvezde, razočaran potezima Uprave najavio, odlazak na kraju sezone.

 Darko Lazić: Samo su čekali da me sklone! Izvor: MN PRESS

U jesenjem delu sezone Darko Lazić je bio jedan od boljih u timu Crvene zvezde. Posle pozajmice subotičkom Spartaku, mladi štoper se letos vratio na "Marakanu" i dobrim partijama obezbedio mesto standardnog prvotimca.

Ipak...

Posle 19 odigranih utakmica u prvenstvu Srbije, Lazić je iznenada ispao iz tima. Poslednji meč odigrao je pre mesec dana, kada su crveno-beli poraženi u Novom Pazaru.

U razgovoru za Sportski žurnal, 20-godišnji defanzivac Crvene zvezde kaže da je razočaran odnosom kluba i da se samo čekalo da napravi grešku, pa da bude sklonjen iz ekipe.

"Nije iznenađenje što me nema u ekipi. Čekao se prvi kiks od početka sezone, kako bih bio sklonjen! Žao mi je što se takve stvari dešavaju u velikom klubu kao što je Crvena zvezda, nadam se da će se promeniti", kaže Lazić za Žurnal.

"Pričali su da neće 'leteti glave'"


"Rekoše posle Novog Pazara da neće 'leteti glave' zbog poraza, ispostavilo se u mom slučaju da nije tako", podsetio je Lazić.

Dodaje da nije ljut na trenera Nenada Lalatovića:

"Ne mogu da budem ljut na trenera. Bio je uz mene u većem delu prvenstva, pod velikim je pritiskom. Razumem sve. Smatram ga za prijatelja, pozdravićemo se i popričati kad god se sretnemo".

Na pomen klupskog rukovodstva Lazić, međutim, ima drugačije mišljenje:

Izvor: MN PRESS "Nemamo dobar odnos. Ne čujemo se telefonom svakodnevno, kao što to čine sa pojedinim igračima. Nisu korektni prema meni. U klubu sam deset godina, ne zaboravljam da sam prošle sezone bio ucenjen da idem na pozajmicu u Spartak".

Mladi štoper smatra bi igrao mnogo bolje da nije osećao pritisak ljudi koji bi trebalo da su na njegovoj strani.


"Da sam osećao podršku glavnih u klubu eliminisao bih grč i strah, odigrao barem 70 odsto bolje. A bilo je utakmica kada sam bio u grupi najboljih, po oceni novinara. Znao sam da se čeka moj kiks, kako bi me preselili na klupu ili tribine, ružan je osećaj...".

Posle svega, rastanak Darka Lazića i Crvene zvezde se približio.

"Planiram da po završetku sezone idem u inostranstvo. Prvenstveno zbog sebe. Hoću da nastavim karijeru gde se rad i kvalitet cene u potpunosti, hoću da nastavim da napredujem... Crvena zvezda će uvek imati posebno mesto u srcu", poručio je za "Žurnal" fudbaler rođen u Smederevskoj Palanci i dodao da se nada korektnom rastanku:

"Voleo bih da Zvezda zaradi od mog odlaska. Pitanje je koliko može da se naplati u okolnostima kada sam potpuno u drugom planu. Očekujem da prihvate da me puste po korektnoj ceni kad dođem sa ponudom kluba koji zadovoljava moje kriterijume. U suprotnom, morao bih da okrenem list...".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC