• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Lazićeva izjava ne remeti atmosferu

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde smatra da javno izražavanje nezadovoljstva pojedinih igrača ne može da utiče na raspoloženje u ekipi.

Mladi štoper Crvene zvezde, Darko Lazić, javno je izrazio nezadovoljstvo minutažom koju ovog proleća dobija od Nenada Lalatovića, ali trener crveno-belih smatra da to neće poremetiti atmosferu u ekipi.

Mladi strateg podsetio je i na Džošuu Parkera, koji je samoinicijativno preskočio jedan trening kada mu klub nije dozvolio da uoči utakmice sa Voždovcem putuje u London zbog smrti bake, već mu je rečeno da to učini posle meča.

Lalatović je istakao da svaki igrač ima pravo na svoje mišljenje.

"Atmosfera u timu je sjajna i nemam zamerki", rekao je Lalatović novinarima na konferenciji za medije povodom utakmice protiv Čukaričkog (nedelja, 19 časova na Banovom brdu) u 27. kolu Jelen Superlige.

"Što se tiče izjava, Lazić je odigrao 21 utakmicu, a podsetio bih da prošle sezone nije igrao ni u Zvezdi, ni u Spartaku. Dobio je šansu i eksplodirao, na njegovoj poziciji imamo još Pavićevića, Jovanovića i Mbođa. On je dobar igrač, ne bih verovao u njega i ne bih mu davao šansu da ne mislim tako, ali ne volim kada fudbaleri daju takve izjave po novinama. To je, ipak, njegovo mišljenje", dodao je mladi trener.

Crveno-beli će u derbi meč, kao i njihov rival, ući u najjačem sastavu, pošto nemaju povređene, niti suspendovane igrače, najavio je Lalatović.

"Ekipa koja bude bolje ušla u meč i imala više sreće - slaviće. Mladi igrači Zvezde ponovo će dobiti šansu, kao i do sada. Verujem u ovaj mladi tim i u novu pobedu. Čukarički ima dobru ekipu, klub je odlično organizovan i nemaju nijedan poraz na svom stadionu ovog proleća. Zajedno su tri godine, menjaju igrače samo po potrebi i sigurno nam neće biti lako da osvojimo tri boda".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC