• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda poslala zahtev u FS Vojvodine: Izbori!

Autor mondo.rs

FS Vojvodine u četvrtak nije podržao predlog za raspisivanje vanrednih izbora u FSS, a dan kasnije stigla je zvanična inicijativa sa adrese FK Crvena zvezda. Uskoro rasprava na tu temu...

 Zvezda poslala zahtev u FS Vojvodine: Izbori! Izvor: MN PRESS

Fudbalski savez Vojvodine održao je u četvrtak u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, tačnije "Kući fudbala" u Staroj Pazovi, redovnz sednicu Skupštine sa koje je glavna vest bila da...

...inicijativa za vanredne izbore u Fudbalskom savezu Srbije – nije prošla.

"Od ukupno 61 delegata, Skupštini FSV prisustvovalo je njih 46 i svi su se jednoglasno izjasnili da nema potrebe za vanrednik izborima u FSS", otkrio je za "Novosti" potpredsednik FS Vojvodine Marjan Rnić.

Sednicu koja je bila otvorena za javnost obeležilo je ovo glasanje, kao i verbalni sukob direktora Donjeg Srema Dragana Despotovića i predsednika Spartaka, kao i predsednika FS Vojvodine, Dragana Simovića, čiji su timovi bili akteri kontroverzne utakmice prethodnog kola Superlige (Spartak pobedio 3:2 sa penala u 93. minutu).

Međutim, dan kasnije, u petak, Fudbalski savez Vojvodine dostavio je medijima, putem mejla, saopštenje u kojem prvi čovek te organizacije Simović obaveštava javnost da je u međuvremenu stigla zvanična inicijativa Fudbalskog kluba Crvena zvezda za sprovođenje vanrednih izbora u FSS i da...

"Kako se situacija danas, 15. maja 2015. godine, promenila, i u FS Vojvodine stigla inicijativa FK Crvena zvezda, o raspisivanju vanrednih izbora u FSS organi FSS raspravljaće u najkraćem roku. FS Vojvodine će uvažiti i razmatrati svaku inicijativu koja doprinosi poboljšanju aktuelnog stanja i koja će dovesti do toga da srpskom fudbalu dođu bolji dani", saopšteno je.

U saopštenju je obrazloženo da prethodnog dana, na sednici Skupštine FSV, nije podržana inicijativa za raspisivanje vanrednih izbora u FSS jer – nije bilo ni zvanične inicijative, koja sada postoji.

"Ovakva odluka je doneta nakon duže rasprave i određene doze konfuzije koje je uneta među delagate Skupštine. Odluka je pred delegate stavljena izneneadno i bez predhodnog dogovora sa rukovodstvom FS Vojvodine", objašnjeno je u saopštenju koje potpisuje Fudbalski savez Vojvodine.

Dakle, nove rasprave o ovoj temi će biti - na narednoj sednici Skupštine FSV. Videćemo i sa kakvim ishodom...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC