• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će na klupu Crvene zvezde?

Autor mondo.rs

Licitacija uveliko traje, pa da nabrojimo neka od imena koja se pominju...

 Ko će na klupu Crvene zvezde? Izvor: MONDO/Petar Stojanović

PRAZNA - Klupa na "Marakani"
Izvor: MONDO/Petar Stojanović Od kada je Nenad Lalatović najavio odlazak sa mesta trenera Crvene zvezde, posle poraza od Radničkog 1923, krenula je trka da se sazna ko će ga zameniti.

Kao i uvek, lista potencijalnih kandidata je prilično dugačka i menja se iz dana u dan. Svako ima svoje izvore informacija, a MONDO je od svojih saznao da bi na klupu crveno-belih mogao ponovo da sedne Vladimir Petrović Pižon, kojem je prethodni mandat iznenada okončan 2010. godine, ili, na predlog veterana kluba, Zoran Filipović, takođe bivši golgeter i trener kluba iz Ljutice Bogdana.

Među imenima koja su se pominjala ovih dana u medijima su Slaviša Stojanović, Milorad Kosanović (trenutno na klupi Novog Pazara), Simo Krunić (trenutno u Jagodini), Vladan Milojević (strateg Čukaričkog), Milovan Rajevac, Miodrag Božović (doskorašnji trener Lokomotive iz Moskve), priča se čak i o strancu...

Izvor: MN PRESS
Za sada, najkonkretniji je bio list "Sport" sa izjavom Dragomira Okuke:

"Ako dobijem poziv nije isključeno da ga prihvatim, bez obzira na to što postoji opcija da se vratim u Kinu. Ipak, kada čekate angažman 'preko noći' može da dođe do obrta".

Još je rano reći ko je pogodio, pošto rukovodstvo crveno-belih i dalje samo "opipava puls" kandidatima, ali svakako će se poslednjih dana sezone više pisati o Lalatovićevom nasledniku nego o igračima i njihovim partijama, što momcima koji nisu pokazali mnogo toga prethodnih meseci sigurno neće smetati.

Paralelno sa pričom o treneru, pojedini mediji bave se i funkcijom sportskog direktora, koja je u Zvezdi upražnjena još od odlaska Zorana Stojadinovića pre godinu i po dana.

Navodno, za to mesto trenutno konkurišu dvojica bivših igrača crveno-belih. "Kurir" pominje Vladu Stošića, a "Blic" Vladimira Jugovića.

Koga biste vi želeli da vidite kao zamenu za Nenada Lalatovića? Napišite nam u komentaru.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Žarko Ružić

Slavoljub Muslin

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC