• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Razgovori s novim trenerom i – golmanom!

Autor mondo.rs

U Ljutice Bogdana pripremaju se za leto promena, a pored razgovora sa Lalatovićevim naslednikom, razmišlja se i o Rajkovićevom nasledniku.

 Zvezda: Razgovori s novim trenerom i – golmanom! Izvor: Petar Stojanović/MONDO

Miodrag "Grof" Božović 52 puta nosio je dres Crvene zvezde u periodu između 1992. i 1994. godine.

Otprilike toliko puta bio je "novi trener crveno-belih" tokom poslednje decenije, ispunjene uglavnom neuspesima na adresi Ljutice Bogdana, na kojoj su se treneri smenjivali sezonski.

Da li je leto 2015. ono tokom kojeg će Božović, veoma cenjen trener u Rusiji, konačno postati šef stručnog štaba posrnulog giganta? Teško je reći, ali se stiče utisak da su šanse sada veće nego bilo kada...

Borjan menja Rajkovića?


U Ljutice Bogdana ne razmišljaju samo o novom treneru, već i tome ko će stati na gol-crtu, jer je izvesno da će mladi kapiten Slobodan Rajković ovog leta napustiti ekipu i biti prvi od plejade mladih fudbalera koji će otići "preko".

Na njegovo mesto trebalo bi da stane Milan Borjan iz niškog Radničkog, koji će biti slobodan igrač uskoro i koji je statistički gledano bio jedan od najboljih golmana Superlige ove sezone.

List "Sport" navodi da je Božović već obavio prve razgovore sa čelnicima FK Crvena zvezda, koji su u međuvremenu već prihvatili odluku aktuelnog trenera Nenada Lalatovića da se povuče na kraju sezone. Navodi se da nijedna strana posle prvih razmenjenih utisaka nije rekla: "Ne", što je bio povod da se zakažu novi razgovori.

Božović je trenersku karijeru počeo 2000. godine u FK Beograd, a potom je trenirao Saporo, Borac iz Čačka, Hajduk sa Liona, Pafos, Borac iz Čačka, Budućnost iz Podgorice, Grbalj, Borac iz Čačka, Amkar, Moskvu, Dinamo iz Moskve, Amkar, Rostov i – kako piše na njegovoj Wikipedia stranici...

...Crvenu zvezdu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC