• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za poraz Čelsija krivi su...

Autor mondo.rs

Žoze Murinjo u stanju je da uradi mnogo toga, pa i da poraz na terenu pretvori u pobedu na konferenciji za novinare.

Novi prvak Engleske na gostovanju Vest Bromvič Albionu, u okviru pretposlednjeg kola Premijer lige, nije uspeo da zadrži fokus i motivaciju iz perioda dok još nije osigurao titulu.

"Plavci" su primili prvi gol već u devetom minutu, potom ostali bez isključenog Fabregasa i izgubili rezultatom 3:0... Što ni na koji način ne može da utiče na njihov položaj na tabeli.

"Teško je održati motiv na visokom nivou, teško je nastaviti da se takmičiš, kada je takmičenje gotovo. Moguće je da smo izgubili utakmicu i pre njenog početka, tako da nisam iznenađen ovakvim ishodom. Šta drugo da očekujem? Prvaci smo, a moramo još da igramo", rekao je Žoze Murinjo.

Portugalski stručnjak dodao je da ne može da okrivi igrače, a da ne okrivi i sebe, jer je i sam pristupio utakmici sa dozom opuštenosti.

"Ako je neko kriv za ovaj poraz, onda su to Mančester siti, Mančester junajted i Arsenal, koji su nam dozvolili da ovako lako postanemo šampioni", u svom stilu je Murinjo odapeo "strelice" ka kolegama Pelegriniju, Van Galu i Vengeru.

Koliko će ovima to poslužiti kao podstrek za prelazni rok i kvalitetnu pripremu nove sezone, videćemo od sredine avgusta...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC