• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NA PRODAJU: Karta iz Barija - zvezdaši, navalite!

Autor mondo.rs

Na jednom sajtu za oglase pojavila se i ponuda za one koji vole Crvenu zvezdu. Podsetite se i duhovitog skandiranja navijača Zvezde te 1991. godine.

 NA PRODAJU: Karta iz Barija - zvezdaši, navalite!  Izvor: MN Press/arhiva

Pre 24 godine Crvena zvezda je napravila najveći uspeh u istoriji tadašnjeg jugoslovenskog klupskog fudbala. Uspeh kakav će teško biti ponovljen u dogledno vreme.

Pobedom nad Olimpikom iz Marseja nakon penala, Crvena zvezda je u Bariju postala prvak Evrope.

Zvezdaši koji su 1991. godine bili u Bariju imaju razne uspomene i čuvaju ih kao ikone. Ali, jedan od njih je odlučio da proda jednu svoju relikviju.

Reč je o ulaznici za južnu tribinu stadiona "Sveti Nikola" u Bariju. On je dao oglas u kojem piše da prodaje kartu za 100 evra. Uz kartu dobijate još nešto.

"Originalna karta sa finala Kupa evropskih šampiona u Bariju 1991. godine između C. zvezde i Olimpika iz Marseja. Ceo komplet koji pored karte sadrži ponudu, plan i program puta, pravilnik o ponašanju na stadionu Sveti Nikola i u samom gradu. Komplet sadrži i avionsku kartu i sve aerodromske kupone. Na poklon uz ovaj komplet dobijate i kartu sa utakmice C. zvezda - Panatinaikos odigrane u KEŠ-u 18. marta.1992. godine na stadionu CSKA u Sofiji. Velika kolekcionarska vrednost", piše u oglasu.

Podsetite se i duhovitog skandiranja navijača Zvezde u Bariju (jedni koji su čekali da brod pristane i drugih koji su bili na brodu, kojim su doputovali u italijansku luku)

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC