• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šlag na kraju: Borac - Vojvodina

Autor mondo.ba

Fudbalski klub Borac u ponedjeljak od 20 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci odigraće prijateljski meč protiv novosadske Vojvodine, čime će se oprostiti od svojih navijača za ovu sezonu.

 Šlag na kraju: Borac - Vojvodina Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Poslije trijumfa protiv zvorničke Drine 2:1 u 29. kolu Premijer lige BiH, fudbaleri Borca do kraja sezone odigraće još jedan meč na Gradskom stadionu, ali ne takmičarski, nego prijateljski.

U ponedjeljak u Banjaluku stiže ekipa Vojvodine iz Novog Sada, sa kojima će crveno-plavi od 20 časova odigrati revijalni susret i time se oprostiti od vjernih navijača za ovu sezonu.

VETERANI

Prije meča seniora, snage će od 18 časova odmjeriti i veterani Borca i Vojvodine, koju će predvoditi Miodrag Pantelić, Goran Šaula, Milan Belić, Jovan Tanasijević, Ljubiša Dunđerski, renomirani igrači koji su ranije pronosili slavu novosadskog kluba.

"Biće ovo svojevrsni šlag na kraju sezone. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku da odigramo jednu takvu utakmicu, koja je naišla na veliku podršku. Igramo protiv naših sportskih prijatelja, kako timova, tako i navijačkih grupa. Očekuje nas spektakl i mislim da će se publika odazvati. Borcu treba pomoć i drago mi je da su i svi drugi sportovi dali podršku. To je lijepa slika za Banjaluku, da se vidi da je sport najbolji ambasador i očekujem dobru posjetu", rekao je šef stručnog štaba Banjalučana Vlado Jagodić.

Borac će se novosadskom timu suprotstaviti u najjačem sastavu.

"Priliku da igraju dobiće svi igrači, jer oni to zaslužuju. Time će biti spuštena zavjesa na fudbalsku sezonu u Banjaluci, a nas još očekuje gostovanje Veležu u Mostaru u posljednjem kolu Premijer lige BiH. Unaprijed želim da se zahvalim ekipi Vojvodine na svemu što je učinila za nas. Pozivam još jednom sve na Gradski stadion, jer ne dolazi svaki dan renomirani klub kao što je Vojvodina", poručio je Jagodić.

Ekspedicija Vojvodine u Banjaluku stiže na dan utakmice, oko 12 časova i biće smještena u hotelu Bosna. Povratak u Novi Sad zakazan je odmah poslije utakmice.

...
Izvor: youtoube

...
Izvor: youtoube

Ulaz na istočnu i sjevernu tribinu Gradskog stadiona koštaće 5 KM, a za zapad 10 KM.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC