• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tončev o Lalatoviću: Igrali smo kao da smo s dna

Autor mondo.rs

Na više puta ponovljene kritike na račun uprave Zvezde, treneru Nenadu Lalatoviću odgovorio potpredsednik Ivica Tončev. "Gde je igra? Šta se sad javljaš?". Tončev kaže da je predložio da za trenera dođe "Zvezdina legenda".

 Tončev o Lalatoviću: Igrali smo kao da smo s dna Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ove sezone nije osvojila ništa. Ali, mnogo gore od izostanka trofeja je sveukupno stanje u klubu, opterećenog velikim dugovima, ali i nerešenim međuljudskim odnosima. Navijači Crvene zvezde su na zatvaranju prvenstvene sezone 2014/15. postavili nekoliko pitanja članovima uprave, a isto je, u više navrata učinio i (odlazeći) trener Nenad Lalatović.

Na Lalatovićeve izjave konačno je odgovorio neko od članova uprave kluba. Reč je o potpredsedniku Ivici Tončevu koji je Lalatoviću oštro odgovorio da treba da gleda svoja posla, da je igra Zvezde u većem delu sezone bila vrlo loša, a u izjavi za "Blic" otkrio je i da je upravi predložio da za novog trenera bude postavljena jedna "Zvezdina legenda".

"Zašto o tome nije ranije pričao kad smo ređali pobede, nego sada kada je titula izgubljena? Što bih se ja viđao sa njim uopšte?", rekao je Tončev komentarišući izjavu Lalatovića da "pojedine članove uprave nije video šest meseci ili godinu dana".

Tončev je nastavio:

"Nisam ga video ni kada je dolazio, ni sada, to, prosto, nije u mom opisu posla. Bolje neka kaže zašto nije uspeo da napravi igru. Ona se nije razlikovala od igre ekipa sa dna tabele, ni u jednoj utakmici nisam čuo aplauze sa zapadne tribine, narod nikad nije otišao zadovoljan sa stadiona, strepeli smo kod kuće i protiv Donjeg Srema, Napretka...".

U izjavi za "Blic", Tončev je reagovao i na izjavu Lalatovića da uprava nije našla za shodno da imenuje sportskog direktora.

"Odakle njemu uopšte pravo da on traži sportskog direktora!? Da li je on trener ili funkcioner? O tome sigurno neće on odlučivati! Ponavljam, jako cenim Lalatovića, on je mladi i perspektivan stručnjak, ne želim polemiku sa njim, ali neću nikome dozvoliti da se krije iz mog imena... Očigledno je nedovoljno iskusan za davanje takvih izjava. Sve mi to izgleda kao alibi priča. Pa nisam, valjda, ja kriv što smo izgubili od Radničkog iz Kragujevca, što smo izgubili titulu!".

Tončev je beogradskom listu rekao i da se "intenzivno" radi na dovođenju novog trenera, ali je opet "potkačio" Lalatovića:

"Vidim da se i toga dotakao, da savetuje kako ne bi bilo dobro dovesti Norvežanina Solida. Ne može on o tome da odlučuje! Zvezda ima upravu i ona odgovara za takva pitanja. Reći ću vam samo ovo - ja sam Upravnom odboru predložio trenera i to našu legendu, a videćemo šta će od toga biti. Neću o imenu, mogu samo da vam kažem da nije ni Dragoslav Šekularac, nije ni Vladimir Petrović-Pižon, ni je ni Dragan Stojković-Piksi".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC