• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grof Božović neće sad u Zvezdu

Autor mondo.rs

Crnogorski trener i nekadašnji igrač Crvene zvezde Miodrag "Grof" Božović odbio ponudu da postane trener beogradskog kluba, nezvanično saznaje MONDO.

 Grof Božović neće sad u Zvezdu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS "Ne, hvala. Sada, u ovom trenutku ne, u budućnosti, nekada, možda...". Ovako je Miodrag "Grof" Božović odgovorio na ponudu čelnika Crvene zvezde da sedne na klupu prvog tima u vrlo teškom trenutku za beogradski klub.

Nezvanično smo saznali da Božović, koji se nalazi u Beogradu, jeste dobio ponudu, jeste razgovarao, ali i da mu sada njegov bivši klub nije opcija.

Prema pisanjima pojedinih podgoričkih medija ("Dnevne novine"), Božovića je navodno pokušao da ubedi čak i premijer Srbije Aleksandar Vučić. Naravno, tu informaciju treba uzeti sa velikom rezervom.

Ono što je u ovom trenutku izvesno jeste da je "Grof", koji je trenersko ime izgradio u Rusiji, dobro izvagao pre nego što je dao odirčan odgovor. On je više puta u prošlosti govorio da bi voleo da jednog dana trenira Crvenu zvezdu, ali izgleda da još nije sazrelo vreme za to. Božović, po svemu sudeći, ne želi da se kocka i ulazi u avanturu sa Zvezdom, opterećenom velikim dugovanjima i timom koji je "u magli", odnosno ne zna se ni ko će (sve) otići, ko će doći, niti da li že Zvezda uspeti da obezbedi finansije za adekvatna pojačanja.

Izvor: MN Press/arhiva



Dakle, ono što se sada može reći jeste da Zvezda i dalje traži trenera posle smenjivanja Nenada Lalatovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC